15 Kasım 2012 Perşembe

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, bugünkü mesaisinin hemen hemen tümünü İstanbul Adalet Sarayı'nda geçirmek zorunda kalmakla birlikte, Nihat Haluk Bilginer'in sahibi olduğu LİNÇÇİ Oyun Atölyesi avukatı Süleyman Anıl'ın karşısına dimdik çıktı!

Hilmi Bulunmaz, bugün, İstanbul Adalet Sarayı'nda şunları yaptı:

1 - LİNÇ KAMPANYASI imzacısı ve LİNÇÇİ Oyun Atölyesi'nin yegâne yönetmeni Shakespeare Çocuğu Kemal Aydoğan, LİNÇÇİ Oyun Atölyesi, LİNÇÇİ Oyun Atölyesi'nin sahibi ve Shakespeare Çocuğu Kemal Aydoğan'ın patronu Shakespeare Çocuğu Nihat Haluk Bilginer'le ilgili olarak Füsun Alca yargıçlığındaki İstanbul 35. Sulh Ceza Mahkemesi'nde gerçekleşen duruşmaya katıldı.

2 - LİNÇ KAMPANYASI imzacısı ve Bursa Uludağ Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nurhan Tekerek'le ilgili olarak, kendisine karşı "İFTİRA SUÇU" işlenmiş olduğunu iddia ettiği savcılık dosyası nedeniyle Bakırköy Nöbetçi Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderilmesi için dilekçe sundu.

3 - LİNÇ KAMPANYASI büyük sponsorlarından Tiyatro... Tiyatro... Dergisi yazarlarından Seval Deniz Karahaliloğlu ile ilgili olarak İzmir 3. Sulh Ceza Mahkemesi'nde sonuçlanan, ancak şu ânda Yargıtay sürecindeki bir dava nedeniyle 300 TL taksit yatırdı.

4 - İstanbul 2. Sulh Ceza Mahkemesi ile ilgili olarak 800 TL yatırdı

5 - "Theope" adlı oyunun yazarı ve "Ölüleri Gömün" oyununun çevirmeni Coşkun Büktel'le Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın sanatsal ifade olanaklarını ilelebet ilga ve imhâ etmek için düzenlenen ve tam tamına 1100 kişinin imzaladığı LİNÇ KAMPANYASININ ana sponsorlarından Tiyatro... Tiyatro... Dergisi Yayın Yönetmeni ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü LİNÇ KAMPANYASI imzacısı ve Şüpheli Sanık Davalı Mustafa Şükrü Demirkanlı'nın yargılandığı İstanbul 27. Sulh Ceza Mahkemesi ile ilgili olarak dilekçe sundu.

6 - LİNÇ KAMPANYASI büyük sponsorlarından Tiyatro... Tiyatro... Dergisi Trabzon Temsilcisi LİNÇ KAMPANYASI imzacısı Levent Çağlayan'ı ilgilendiren ve 17 Eylül 2012 tarihinde duruşması gerçekleşen Trabzon 3. Sulh Ceza Mahkemesi'ndeki 2012 / 256 numaralı dosya ile ilgili olarak sorgulama yaptırdı...