18 Ekim 2012 Perşembe

Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, ERBİL GÖKTAŞ-HİLMİ BULUNMAZ diyaloğunu içeren kıssadan hisse çok kısa bir oyun yazmanın huzurunu yaşıyor! Mutlaka okuyunuz: "YAZAR MISIN, SABAHA MI BIRAKIRSIN?"

Hilmi Bulunmaz
12 Haziran 2011

(...)


Erbil Göktaş - Bu konuyla ilgili düşüncelerimi Mesut Alptekin 

için yazdığım önceki yazımda açıkladım; artık bu konuda konuşmak içimden gelmiyor… 

Hilmi Bulunmaz - Bence, bu saatten sonra susman, senin için çok hayırlı olur. Ben, biz, bunca günlük ve tarihsel işimizin yoğunluğu içerisinde sana karşı yazmakta zorlanırken, bugünden sonra, daha yoğun bir kadrolaşmaya girer de, daha rahat bir zaman dilimi içerisinde yanıt yetiştirmeye başlarsak, vay senin akademik hayatına! Bizim yoğun ilgimizden sonra, artık sen, akademik çalışmaların yerine, polemik çalışmalara sarılmak zorunda kalırsın!

Erbil Göktaş - Ama sözü edildiği gibi İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden “her ay” reklam almıyoruz, bu sezon beş ay reklam aldık; yani yedi ay alamadık; bu sadece Genel Sanat Yönetmeni’ne bağlı değil; o darp ettiklerini söylediğiniz “adamlar” da Ayşenil hanımın adamları değil; Genel Sanat Yönetmeni, sanatsal işlerden sorumlu kişidir; “idari işlerle” de ilişkisi vardır ancak sizin “olayınızdaki” muhatabınız İBBŞT Müdürlüğü’dür; orası da doğrudan Belediye’ye bağlıdır. 

Hilmi Bulunmaz - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı AKP'li Kadir Topbaş'a bağlı, bağımlı ve onun emrinde çalışan Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Ayşenil Şamlıoğlu'ndan reklâm alsan ne olur, İBBŞT Müdürlüğü'nden alsan ne olur? Beni, bizi, Ayşenil Şamlıoğlu'nun adamları darp etse ne olur, İBBŞT Müdürü'nün adamları darp etse ne olur? Ortada, videoyla, fotoğraflarla tespit edilmiş bir darp, taciz, tedirginlik, somut fiziksel saldırı olayı var mı, yok mu? Var!... Eeee, ne öyleyse? Ben, biz, seni, sizi sıkıştırmasaydık, sen, siz, "geçmiş olsun" diyecek miydiniz? Hayır, demeyecek ve facebook bataklığındaki hayatınıza devam edecektiniz! Bırak, Ayşenil Şamlıoğlu'nu "koruma müdürlüğü" yapmayı! Bu tür olaylar, tarih boyunca yaşanmıştır. Egemenler saldırır, mazlumlar "yaralanır" ve tarafsızlar tribünlerden izlerler!!!


(...)


***


Okumak için, lütfen, TIKLAYINIZ:


Yazar mısın, sabaha mı bırakırsın?