17 Ekim 2012 Çarşamba

Antonius ve Kleopatra Kıbrıs'ta oynanırken Enobarbus neredeydi?

KKTC'Yİ FETHETTİLER!

"Antonius ve Kleopatra" oyunu büyüledi

Haluk Bilginer ve Zerrin Tekindor gibi ünlü tiyatrocuların yer aldığı oyun çok büyük ilgi gördü

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) tarafından düzenlenen 10. Kıbrıs Tiyatro Festivali kapsamında iki gece üst üste sahnelenen “Antonius ve Kleopatra” oyunu tiyatro severlerden izdiham yaratacak derecede büyük ilgi gördü.

Tiyatro severler oyunun sahnelendiği YDÜ AKKM’ye sığmadı. Biletli koltukların yanı sıra salonun merdivenleri de tiyatro severlerle dolup taştı. Cuma akşamı oyunu izleyenler arasında ikinci Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat da vardı.

Oyun Atölyesi tarafından sahneye konulan oyunda Türkiye’nin tanınmış tiyatro oyuncuları Haluk Bilginer, Zerrin Tekindor, Mert Fırat ve Emre Karayel rol aldı.

(Kaynak: Kıbrıs Son Dakika)

***

Ayrıca bakınız:

LİNÇ KAMPANYASI ile sanatsal ifade olanakları ilelebet ilga ve imhâ edilmek istenen Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hüseyin Hilmi Bulunmaz, Tiyatro Yazarı Melih Anık ile Yeni Tiyatro Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Erbil Göktaş arasında başlayan aşağıdaki "tweetleşmeyi" okur okumaz şöyle düşünmek zorunda kaldı: "Bizce, LİNÇ KAMPANYASI sürecini duyumsatmayan tüm tartışmalar ikincil tartışma kategorisinde olsa da, biz, ikincil derecedeki tartışmaların da 'dar alanda paslaşmalar' düzeyinde kalmaması için, Melih Anık'ın başlattığı ve tiyatroya katkısı olacağına emin olduğumuz bu kavramsal tartışmayı çok önemsediğimizden, okurlarımızın bilgisine derhal sunuyoruz!"