7 Eylül 2012 Cuma

Pembe sermayeye karşı yayın yapan yeşil sermaye temsilcisi "Yeni Akit / Haber Vaktim", sınıfsal değil dinsel yayıncılık mantığına sahip olduğu için, Yahudi ideolojisine takmış durumda!

Tıklayınız: "Uçan Kuş’un beyni Yahudi çıktı"

***

Ben, karnımı tiyatro sanatından değil, kuyumculuk mesleğinden doyuran biriyim. Bu mesleği sürdürürken, dünyanın en büyük ve en ünlü fuarlarına katılıyorum. Katıldığım fuarlardaki en yakın arkadaşlarımdan biri de, "Maykıl" adlı bir İsrail Yahudisi...

Katıldığımız fuarlardaki konumlarımız birbirimize uzak da, yakın da olsa, mutlaka görüşüp, saatlerce sohbet ettiğimiz "Maykıl", henüz bir hafta önce gelmiş olduğumuz Hindistan fuarında, bana, İbranice öğretme tutkusuna kapılıp, birkaç sözcük bile öğretti. 

Beni her gördüğünde "şalom" (İbranice anlamı "barış") sözcüğüyle "selam" sözcüğünü birbirine yakınlaştırarak seslenen "Maykıl", bu sözcükten hemen sonra, "maneşma?" (İbranice anlamı "nasılsın?") sorusunu sorup, benim de kendisine "toftuda" (İbranice anlamı "iyiyim") dememi bekliyor. "Maykıl", benim iyi olmamı istiyor.

Oysa "Maykıl", benim, İsrail devlet yapısına karşı olduğumu bilmesine karşın, bırakınız benimle bu kadar yakından ilgilenmeyi bir yana, önümüzdeki yılın nisan ayında, beni Tel Aviv'e bekliyor.

İmdi...

Ben, İsrail devlet yapısına son derecede karşı olmama karşın, Yahudi kişilere karşı, zerre kadar düşmanlık beslemiyorum. 

habervaktim.com sitesindeki haberi okuyunca canım çok sıkıldı!

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz