9 Ağustos 2012 Perşembe

LİNÇÇİ Mustafa Demirkanlı, yalanlarına hızla devam ediyor hâlâ!

Yalan makinesi olmanın yanı sıra, 1100 kişilik kişiliksiz kişiyi bir araya getirerek, bir de LİNÇ KAMPANYASI başlatan LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı, bütün bu yalancılığını, bütün bu LİNÇÇİ kişiliğini siyasal ve tiyatral iktidardaki "güçlü" kişilere güvenerek, onlardan aldığı reklâm cesaretiyle yapabiliyor. Yukarıdaki fotoğrafta baş aşağı duran kişilerden saçlarını kazıtmış olan kişi, aynen yalan makinesi Mustafa Şükrü Demirkanlı gibi LİNÇÇİ olan İstanbul Devlet Tiyatrosu eski Müdürü Osman Wöber ve tam ortadaki kişi ise, yazın en sıcak ortamında bile, yani hiçbir Devlet Tiyatroları etkinliği bulunmamasına karşın, benim, halkımın, tüyü bitmemiş yetimin verdiği vergilerle beslenen Devlet Tiyatroları bütçesinden, yalan makinesi ve LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı'yı reklâmlarla suni olarak besleyen Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Lemi Bilgin'dir.

***

Oyun'un notu: LİNÇÇİ Tiyatro... Tiyatro... yöneticisi Şüpheli Sanık Davalı Mustafa Şükrü Demirkanlı'nın kaleme aldığı aşağıdaki paragrafta parantez içinde bulunan sözler bize aittir!


***

"Fakat demokratik protestonun (Orospu Çocuğu Burak Caney'in başlattığı BİRİNCİ LİNÇ KAMPANYASI ve LİNÇÇİ Tiyatro... Tiyatro... Dergisi vb. başlattığı İKİNCİ LİNÇ KAMPANYASI girişiminin) durduramadığı H. Hilmi Bulunmaz’ı hukuki süreç (ÜÇÜNCÜ -HUKUKSAL- LİNÇ KAMPANYASI) de düşünmeye sevk edemediği (emekçi halkın, tüyü bitmemiş yetimin hakkını savunmaktan alıkoyamadığı) gibi tam tersine saldırılarının (toplumsal mücadelesinin) dozu da çapı da genişleyerek arttı." 

***

Yazının tamamını okumak için, lütfen, şu başlığı tıklayınız: 
Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, Lemi Bilgin'in kankası, LİNÇÇİ Osman Wöber'in hempası, LİNÇÇİ Mustafa Demirkanlı yalanlarını teşhir etmeye çalıştı!