8 Ağustos 2012 Çarşamba

İşte meta estetikçileri, burjuva imgecileri böyle böyle eğleniyorlar!

Dünyanın bütün sanatçıları, emekten yana yada emeğe karşıt bir ideolojiyle beslenirler. Dünyanın bütün sanatçıları, solcu yada sağcı olurlar. Dünyanın bütün sanatçıları, emekçi halkın iktidar özlemi için yada kapitalizmin ilelebet muhafaza ve müdafaa edilmesi için sanatsal etkinliklerde bulunurlar. Bu doğaldır!

Doğa Rutkay da, tıpkı babası Rutkay Aziz gibi, emeğe karşıt, sağcı, kapitalizmin ilelebet muhafaza ve müdafaa edilmesi için çaba harcayan bir meta estetikçisi, bir burjuva imgecisi olarak, tabii ki, emekçi halktan çok uzak bir hayat sürmeye devam ediyor hâlâ!

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz

***

Evinde havuz partisi verdi

Doğa Rutkay, Kemerburgaz'daki evinin havuzunda bir parti verdi. Demet Evgar'ın da katıldığı partide renkli kareler ortaya çıktı.

Haberin diğer fotoğrafları için tıklayın

(MAGAZİN SERVİSİ)

Partiye katılanlar ilerleyen dakikalarda kıyafetleriyle havuza atlayıp fotoğraf çektirdiler. Sevgilisi Sertaç Özgümüş ile ayrıldığı konuşulan Evgar, şişme bebek şeklindeki deniz yatağına sarılıp fotoğraf çektirdi.

Rutkay havuz başı fotoğraflarını instagram'a yükledi. Rutkay bir erkek arkadaşıyla çektirdiği fotoğrafın altına da "İşte benim Zeus'um" notu düştü.

(Kaynak: Milliyet)