27 Haziran 2012 Çarşamba

Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ı savcılığa şikâyet edip, hakkında KAMU DAVASI açtırma başarısı gösterebilecek donanıma sahip olmasına karşın, Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın verdiği devrimci hukuk mücadelesi sonucu eline hiçbir şey geçmeyen LİNÇÇİ Gülhan Avşar Demirkanlı'nın sahibi olduğu LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'nin sanal kuyruğu LİNÇÇİ www.tiyatrodergisi.com.tr, 1974 yılında Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Fakültesi'nden mezun, yıllarca tiyatro sanatıyla oyuncu, yazar ve yönetmen olarak çok yakından ilgilenmiş, Boğaziçi Üniversitesi Oyuncuları Kurucusu, Ahlâklı Becerikli Çelebi Dürüst Efendi Görgülü Kibar Namuslu Onurlu Şerefli Yiğit Terbiyeli Tiyatro Yazarı Melih Anık'ın sanal âlemde de olsa yara alması için dezenformasyona ısrarla ve inatla devam ediyor hâlâ!


Oyun'un notu: LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'nin sanal kuyruğu NÇÇİ 
www.tiyatrodergisi.com.tr'den alıp, olduğu gibi aşağıya aktarmış olduğumuz yazıdaki LİNÇÇİ kişi ve LİNÇÇİ kuruluş adlarının üzerini "maymungötürengi" ile belirgin hâle biz getirdik!


*** 


Mimesis Sahne Sanatları Portalı'na Saldırı


Mimesis'den yapılan açıklama şöyle: 


"Mimesis Sahne Sanatları Portalı 26 Haziran 2012 saat 10:00 civarından bu yana yoğun bir saldırı altındadır. Sitenin altyapısını güçlendirmek üzere çalışmalarımız devam ediyor. En kısa sürede sorunu çözmeyi umuyoruz. Dergi yasaklaması ile ilgili bugün basında yer alan haberlerin rahatsızlık yarattığını düşünüyoruz."


Mimesis'in portalına yönelik saldırının dışında, bu saldırıyı fırsata dönüştüren çirkin yorumlar da tweeter'dan yayılmakta.


Daha önce Mimesis'de yazan Melih Anık, Yaşam Kaya'nın Mimesis'de yazmasını engellemeye kalkmış, kabul görmeyince kendisi yazarlıktan çekilmişti.


Aynı Melih Anık'ın şu tveet'lerini kayda alma ihtiyacı duyduk:


"Müstehcen Mimesis" ile medyanın devleri Mimesis'i KULLANMIŞ. Memnun musun Mimesis?"


"Müstehcen Mimesis", Mimesis açısından ne getirdi ne götürdü? (Haberi Mimesis servis etmiş diye anladım) (bakınız: kimlik, marka, imaj)"


"Şu anda girilemeyen "Mimesis-dergi.org" temizlik yapıyor olabilir mi?"


"Mimesis dergideki resimleri "mimesis-dergi.org"a koyar mı? (Hilmi Bulunmaz: "Mimesis'in yayımlayamadığı görseller" )"


Sayın Melih Anık'a yönelik kaleme aldığım yazıyı, bu tweet'lere ulaşmadan önce yayımlamıştım, yanılmamış olduğumu görmem sadece mutlu etti… Oyun Atölyesi'ne yönelik "haber" ötesi saldırısının da gerekçelerini iyice merak etmeye başladım… Bulunmaz'ın ki belliydi, bakalım Melih Anık'ın öfkesinin ardından ne çıkacak?


Haber-yorum: Mustafa Demirkanlı


Melih Anık, Hilmi Bulunmaz ve de Oyun Atölyesi…



Haber Giriş Tarihi: 27 Haziran 2012


(Kaynak: Tiyatro... Tiyatro... Dergisi)


(Kaynak: MİMESİS TİYATRO / ÇEVİRİ - ARAŞTIRMA DERGİSİ SAYI 19)