24 Mayıs 2012 Perşembe

Sosyalist OYUN Dergisi kurucusu, yöneticisi ve Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Builunmaz'ın yaptığı yanlış nedeniyle okurlarından özür dilediği konu hakkında, bakalım, LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Tiyatro... Tiyatro... Dergisi Yayın Yönetmeni ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı, okurlarından özür dileyip, yanlışından dönecek mi, yoksa her zaman yaptığı gibi okurlarını eşek yerine koyarak, yanlışında yine ısrar mı edecek ?

Türkiye tiyatrosunu hızla, hem de şimşek hızıyla tiyatronun kimsesizler mezarlığına sürükleyen LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'nin hangi kafayla yönetildiğini gayet net, oldukça rahatça bir biçimde anlayabilmek için, lütfen, ısrarla ve inatla şu başlığı yavaşça tıklayıp, ibretamiz belgeyi ağır ağır içinize sindirerek okuyunuz:


LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Tiyatro... Tiyatro... Dergisi Yayın Yönetmeni ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı, emrindeki LİNÇÇİ Tiyatro... Tiyatro... Dergisi yazarı İzmirli Seval Deniz Karahaliloğlu'nu "adam yerine" koyup, LİNÇÇİ Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'nin yazarı İzmirli Seval Deniz Karahaliloğlu ile Sosyalist OYUN Dergisi Kurucusu, Yöneticisi, Sahibi ve Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz arasındaki hukuksal davalarla ilgili olarak İzmirli yazar Seval Deniz Karahaliloğlu ile konuşmaya zerre kadar olsun asla ve kesinlikle tenezzül etmemiş olmalı ki, çok ciddi, telafisi pek mümkün olmayan yayıncılık yanlışları yapıyor yada yoğun bir ısrar ve büyük bir inatla dezenformasyona devam ediyor hâlâ!


***


Ayrıca bakınız:


Sayın Seval Deniz Karahaliloğlu (SSDK) da, tıpkı diğerleri (Burhan Gün, LİNÇÇİ Gülhan Avşar Demirkanlı, LİNÇÇİ Kemal Aydoğan, LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı, LİNÇÇİ Mehmet Bozkır, Nihat Haluk Bilginer, LİNÇÇİ Prof. Dr. Nurhan Tekerek, LİNÇÇİ Oyun Atölyesi, LİNÇÇİ Ömer Faruk Kurhan, Uğur Demirci Tosun) gibi, Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın sanatsal ifade olanaklarının ilga ve imhâ edilmesi için, sürekli olarak "hukuk kartını" öne sürerek, âdeta ÜÇÜNCÜ (HUKUKSAL) LİNÇ KAMPANYASI ateşine kupkuru odunlar atıp, dans ediyorlar!


Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, gördüğü lüzum üzerine LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Tiyatro... Tiyatro... Dergisi yazarı Seval Deniz Karahaliloğlu ile aralarındaki hukuk maçında 26 Aralık 2011 tarihinde verilen ve 9 Ocak 2012'de ilk kez olarak yayınladığı mahkeme kararını bir kez daha yayınlamak zorunda kaldı!


21 Mayıs 2012 Pazartesi günü yoğun bir İstanbul Adalet Sarayı mesaisinden sonra, dikkat yoğunluğunu yitirerek, ciddi bir kaza geçirip, kafatasında büyük bir yarık ve ayrıca kafasındaki bir atardamarın kesilmesi sonucu önemli bir sağlık müdahalesinden geçen Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, aşırı yoğunluğu ve ciddi yorgunluğu nedeniyle, yazılarını yazarken ve olaylara müdahale ederken, zaman zaman küçük ifade zorlukları yaşamaya başladı!