31 Mayıs 2012 Perşembe

Kendisini 2 yıl hapiste çürütmek istediği ve T.C. İSTANBUL 7. SULH CEZA MAHKEMESİ YARGICI MUSTAFA BAĞIRKASI tarafından "6 AY HAPİS CEZASI İLE CEZALANDIRILAN" Hilmi Bulunmaz, Milliyet'teki Nihat Haluk Bilginer'e çok yakından baktı!

Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, kendisini tam tamına iki yıl (rakamla 2 yıl) hapiste çürütmek isteyen Nihat Haluk Bilginer'in her attığı adımı, her aldığı soluğu, her yaptığı yanlış işi yakından, hem de çok yakında izlemekte son derecede kararlı! (Fotoğraf: Cemal Bulunmaz)


***


Ek bilgi: "5651 Sayılı yasanın 4. maddesinde mahkeme kararına rağmen düzeltme yapmayan içerik sahibi veya sorumlu kişi hakkında 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası yaptırımı getirilmiştir. Şikayete konu olan olayda sitenin sahibi ve sorumlusu olan Hilmi Bulunmaz'ın yapılan tebligata rağmen düzeltmeyi yapmadığı içerikten mahkemenin belirttiği yazıları çıkartmadığı eklenen tebligat parçaları ve internet çıktılarıyla anlaşılmıştır."


(Kaynak: T.C. İSTANBUL CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI BASIN BÜROSU İstanbul Cumhuriyet Savcısı İSMAİL ONARAN 27654)


***


Ayrıca bakınız:


Türkiye'nin tek sosyalist tiyatrosu Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın tam tamına iki (rakamla 2) yıl hapiste çürümesi için hukuku kendi kişisel menfaati için sonuna dek kullanan ve Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'la arasında süren davada sadece beş (rakamla 5) duruşma sürmesine karşın, inanılması güç ve oldukça düşündürücü bir durumla (tam tamına üç -rakamla 3- yargıç - ONUR ÖZSARAÇ, OKTAY AÇAR ve MUSTAFA BAĞARKASI- değişikliğine gidilerek -, sıkıntılı bir hukuk sürecinden sonra, ancak, MUSTAFA BAĞARKASI tarafından ve yalnızca "6 AY HAPİS CEZASI İLE CEZALANDIRILMASINA" karar verilen Hilmi Bulunmaz, burjuva tiyatro esnafı Nihat Haluk Bilginer'in basına yansıyan bütün hayatını mercek altına alıp, ameliyat masasına yatırıyor!