8 Mayıs 2012 Salı

Coşkun Büktel'le Mustafa Şükrü Demirkanlı YALAN ORTAKLIĞI içinde...

Beklediğim karar bu olmasa da...

BU KARAR MUSTAFA'NIN "HAKSIZ TAHRİK" SUÇUNU TESCİL ETTİĞİ İÇİN YİNE DE HOŞUMA GİTTİ

COŞKUN BÜKTEL / 8 Mayıs 2012

Sonuçta haksız tahrik karşısında haklı bir öfkeye kapıldığım ortada... Tabii ben Mustafa'nın tahrik yazısındaki hakaretlerin benimkilerden kat kat daha galiz olduğunu, davalar içinde boğulmuş sayın hakime gösterememiş olsam da, linkini verdiğim şu dilekçenin

(http://www.coskunbuktel.com/bukteldemirkanlikarar.htm)

metni içinde alıntılanmış "Hiç Çıldırma Bre Büktel" başlıklı Demirkanlı yazısını ilgi ve dikkatle okuyan her insana göstermiş olacağıma eminim. Sayın hakime gösterebilmek için de zaten karara itiraz hakkımı sonuna kadar kullanacağım.

Ama sonuç değişmese bile ben haksız olarak tahrik eden biri olmaktansa haklı olarak hakaret eden biri olmayı zaten tercih ederim. (Sonuçta ben 60 yıl kasten hiçbir suç işlememeyi başardığıma göre 5 yıl daha başarabilirim ve bu dava düşer, mahkumiyet almamış olurum.) Ama Mustafa'nın haksız tahrikçi olduğunu da belgelemiş olurum. Dahası, ben bu karardaki "haksız tahrikin kabulüne" ve "haksız tahrikinin" bir sürü somut belgesine dayanarak üşenmeyip Mustafa'yı şikayet edersem, ben de onu mahkum ettirebilirim. Üstelik o, aynı suçu daha önce de işlediği için ve zaten benim "haksız tahrikimden" söz edemeyeceği için (çünkü ben "haksız tahrik" suçlamasını Mustafa gibi susarak sineye çekmem, itiraz ederim, yok böyle bir şey derim, "haksız tahrik" etmemin söz konusu olmadığını söylerim, lütfen tutanağa beni haksız tahrikçi olarak geçirmeyin, ben hayatta kimseye haksızlık yapmadım ve yapmam derim, hakime.) evet, Mustafa aynı suçu daha önce de işlediği ve benim haksız tahrikimden söz edemeyeceği için onun cezası da ertelenmez. Yatıp kalkıp da, Çağlayan'a kadar duruşmalara gidip gelmeye mesai harcamaktan nefret ediyor oluşuma dua etsin! Ve artık beni haksız tahrik etmekten vazgeçsin!

CB / 8 Mayıs 2012

(Kaynak: www.coskunbuktel.com)