24 Nisan 2012 Salı

LİNÇÇİ Mimesis sitesinin habercilik anlayışı "kopyala / yapıştır"

Tiyatro sanatını, emekçi halka yararı olan estetik bir değer olarak görmek yerine, kişisel çıkarların karşılanmasını sağlayan bir araç olarak görenlerin yönettiği LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Mimesis sitesi, tiyatro hakkında yapılmış hazır haberleri, başka yayın organlarında dile getirilmiş yorumları, üzerinde zerre kadar olsun hiçbir emek harcamadan, âdeta ganimetçi bir mantıkla kendine mâl ediyor. Çünkü, hiçbir LİNÇÇİ kişinin, hiçbir LİNÇÇİ kuruluşun, gerçek anlamda özgün bir dünya görüşü olamayacağı için, bu LİNÇÇİ kişiler, bu LİNÇÇİ kuruluşlar, üretilmiş haberler, üretilmiş yorumlar üzerinden kendilerini var etme kurnazlığında bulunuyorlar. Aşağıdaki haber de, aynen bu mantıkla LİNÇÇİ Mimesis sitesine taşınmış bulunuyor. Kendi haberlerini, kendi yorumlarını sağlıklı bir biçimde yapma yeteneğinden yoksun LİNÇÇİ kişi ve LİNÇÇİ kuruluşlar, özgün haber ve özgün yorum yapan yayın organları karşısında hüsrana uğramaya mahkûmlar. 


Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz


***


Yönetmeliğe Tepki Gösterenler "İdeolojik Aktörler"

Recep Tayyip Erdoğan; İstanbul Şehir Tiyatroları’nı bürokratlara teslim eden yönetmelik değişikliği için "İstanbul Büyükşehir Belediyemizin aldığı kararın arkasındayım" dedi.

AKP Bursa İl Kongresi’nde konuşan Erdoğan, Şehir Tiyatroları’nı bürokratlara devreden yeni yönetmelik için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a tam destek verdi. Yönetmeliğe tepki gösterenleri de "ideolojik aktörler" olarak niteledi.

Ulusal Kanal

Tayyip Erdoğan'ın İBBŞT Açıklaması

(Kaynak: Mimesis)