9 Nisan 2012 Pazartesi

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından www.tiyatronline.com sitesinin editörü LİNÇÇİ Yaşam Kaya'nın aşağıda başlığını yayınladığımız yazısını okur okumaz şöyle düşünmek zorunda kaldı: "Ha siktir be!"

Türkiye, her konuda olduğu gibi, tiyatro konusunda da son derecede ayaklar altında sürüklenmeye ısrarla devam ediyor.


Türkiye, sanatı estetik, sanatı insan, sanatı sanat, sanatı toplum için değil, kapitalizmin ilelebet muhafaza ve müdafaa edilmesi için vahşi bir gösteri olarak kullanmaya ısrarla devam ediyor.


Türkiye, kendi içinden çıkan, kendi dinamiklerinin var ettiği demokrat, devrimci, sosyalist tiyatro sanatçılarını dinlemek yerine, demokrat olmayan, karşı devrimci, sosyalizm karşıtı LİNÇÇİ alçakları dinleyerek, hızla, hem de şimşek hızıyla tiyatro cehennemine sürüklenmeye ısrarla devam ediyor. 


Türkiye, her politik alanda, her sanatsal alanda olduğu gibi, tiyatro alanında da kılı kırka yararak kendini var eden nitelikli sanatçıları, LİNÇ KAMPANYALARI düzenleyerek, sonsuza dek susturma çabası içerisinde çürümeye ısrarla devam ediyor.


Türkiye, yazar Coşkun Büktel'le sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın sanatsal ifade olanaklarını ilelebet ilga ve imhâ etmek için bir araya gelen ve tam tamına 1100 kişilik kişiliksiz alçak kişiden oluşan bir LİNÇ KAMPANYASI kenesini ensesinde büyük bir gururla taşımayı sürdürürken, LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından www.tiyatronline.com sitesi editörü LİNÇÇİ Yaşam Kaya'yı da bağrına basmaya ısrarla devam ediyor.


Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz


***


LİNÇ KAMPANYASI imzatörü Yaşam Kaya'nın akıllara zarar saçmalıktaki düzeysiz yazısını okumak için tıklayınız: "Irkçılığa Karşı Tiyatro"