22 Nisan 2012 Pazar

Gündemde tutmak için sürekli olarak ana sayfamıza çektiğimiz klasik nitelikteki haber yada yorumlarımızın doğal olarak eski linklerinde bulunmamasını fırsat bilen LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'nin sanal kuyruğu www.tiyatrodergisi.com.tr sorumluları, yayın ahlâkından yoksun olduklarından dezenformasyona devam ediyorlar hâlâ!

Maalesef aradığınız sayfa bu blokta yok

Haber Giriş Tarihi: 22 Nisan 2012


(Kaynak: Tiyatro... Tiyatro... Dergisi)


***


Gündemde kalması için sürekli olarak ana sayfamıza çektiğimiz ve böylece "Maalesef, aradığınız sayfa bu blogda yok." sözüyle karşı karşıya kalabileceğiniz sadece bir tek örnek verelim:


"1992 yılından bu yana Boğaziçi Üniversitesi Tiyatro Kulübünde Tiyatro Yönetmenliği yapmış" LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Ömer Faruk Kurhan'ın, avukatları Uğur Demirci Tosun ve İnan Yılmaz eliyle yayından kaldırtmak istediği aşağıdaki video


Yukarıdaki başlıkla yayınlayıp, hemen her gün, neredeyse onlarca kez en başa çektiğimiz sayfayı Google'de aradığınızda, "Maalesef, aradığınız sayfa bu blogda yok." başlığı içeren şu sonuçları elde edersiniz:



Siz, bizim gibi sabırsız davranmayıp, "Maalesef, aradığınız sayfa bu blogda yok." 10 sonucuyla yetinmezseniz, onlarca sonuca daha rahatça ulaşabilirsiniz.

Peki, ben, onlarca ve bazen yüzlerce "Maalesef, aradığınız sayfa bu blogda yok." sonucuna, bir cankurtaran simidi gibi sarılabilecek, "Maalesef, aradığınız sayfa bu blogda yok." sözünü, âdeta orospu pazarlayan bir pezevenk ruhuyla pazarlayabilecek kadar zavallı bir orospu çocuğu olabilir miyim?

Tabii ki hayır!

Yine örneğimiz üzerinden gidelim. Örneğimizin başlığı şu:


Başlığımız, "32 terim"le veya daha aşağıda terim içeren bir biçimde yazılmış olsaydı, yıllardır sürekli olarak sitemizin başına çektiğimiz örneğimizin "Google arama sonucu", kesinlikle binlerce olabilirdi.

Çünkü...

Biz, yukarıda ayrıntılı bir biçimde ele aldığımız örneğimizin içeriğini oluşturan ve şu an itibariyle tam tamına 32.400 kişi tarafından izlenen  "Sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz ile işçi Mehmet Şahin, Bulunmaz Tiyatro v.s'yi konuşuyorlar! (HB)" başlıklı videomuzu devrimci bir ısrar ve inatla yayında tuttuğumuz için, bizim başımıza gelen, pişmiş tavuğun başına bile gelmedi.

Biz, bu videoyu yayınlar yayınlamaz, LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı'nın "bıçak arkadaşı" LİNÇÇİ Ömer Faruk Kurhan bizi telefonla taciz ederek, bu videoyu derhal yayından çıkarmamızı buyurdu. Ancak, biz, her kıçı kırık kişinin telefonu karşısında kuyruğunu arka bacaklarının arasını sıkıştırıp sıvışacak burjuva köpeği olmadığımız için, bu tacize çok sert bir yanıt verdik. Bizden ummadığı sertlikte bir yanıt alan LİNÇÇİ Ömer Faruk Kurhan, LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı'nın eskimiş bir asker olmasından cesaret almış olacak ki, bizi, bu kez ÜÇÜNCÜ (HUKUKSAL) LİNÇ KAMPANYASI ile köşeye sıkıştırmak istedi. Uzun ve sert bir biçimde süren duruşmalar sonucu, biz, tabii ki, BERAAT ettik.

Yani...

Biz, değil herhangi bir yazımızı kendiliğimizden silip kıçımıza sokmayı, üstüne üstlük, okurlarımızı eşek, kendimizi de orospu çocuğu yerine koyacak bir biçimde "Maalesef, aradığınız sayfa bu blogda yok." rehavetine asla ve kesinlikle kapılmayız.

Ancak...

Yukarıda belirtiğimiz gibi, gündemde sürekli olarak kalmasını istediğimiz haber, yorum yada videolarımızı, sitemizin en başına çekmemiz, son derecede doğal, son derecede devrimci bir tavırdır.

Sürekli olarak başa çekip, ısrarla ve inatla gündemde kalmasını istediğimiz bir başka sayfamızı, buraya da aktarmakta yarar var:


LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Tiyatro... Tiyatro... Dergisi, her geçen gün hızla, hem de şimşek hızıyla kirlenirken, LİNÇÇİ Genco Erkal'la dangalakça bir söyleşi yapan LİNÇÇİ Özlem Özdemir sayesinde kirlenme katsayısı artıyor.

 LİNÇÇİ  Dostlar Tiyatrosu'nun patronu, sosyalist sanatçılar Aziz Nesin, Bertolt Brecht, Nâzım Hikmet'in dejeneratörü, LİNÇÇİ Genco Erkal'ın da sürekli olarak yaladığı Kültür Bakanlığı çanağını kırdırmayı başaran yegane kişi Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'ndeki LİNÇÇİ Genco Erkal'la Tülay Günal'ın gayet sıkı fıkı bir biçimde çektirmiş oldukları kapak fotoğrafının tam orta yerine işaret parmağını yerleştirmeyi zorunlu bir hareket olarak gördü! (Fotoğraf: Cemal Bulunmaz)

LİNÇÇİ Genco Erkal ve Tülay Günal'la söyleşi yapan LİNÇÇİ 
Özlem Özdemir'in dakika bir, soru bir, yanlış iki'yi okuyunuz:

"Brecht'in bir yazar olarak siz de yeri ayrı. 1978 yılında Brecht'in şiir, şarkı ve öykülerinden oluşturduğunuz gösteri 'Brecht Kabare', sonra 'Bay Puntila ile Uşağı Matti', 'Yosma'... Bunların çoğunda Zeliha Berksoy hayatınızda. Şimdi bir başka yol arkadaşınız var. Daha önce 'Simyacı'da da birlikteydiniz, yeniden bir araya gelme kısmını sizden dinleyebilir misiniz?" 

(Kaynak: Nisan 2012, Sayı 236, sayfa 10)