28 Mart 2012 Çarşamba

"YAVŞAK DAVASI"NI HER ZAMAN DAHA ÜNLÜLER KAZANIYOR!

Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'dan daha ünlü bir tiyatro esnafı olan LİNÇÇİ Oyun Atölyesi'nin sahibi Nihat Haluk Bilginer, "Oyuncuların çoğu yavşaktır genellikle..." kem sözünü kullanarak, bütün opera oyuncularına, bütün sinema oyuncularına, bütün televizyon oyuncularına, bütün tiyatro oyuncularına hakaret edip, onların oyunculuk namusunu, onların oyunculuk onurunu aşağılayınca, oyunculuk namusuna, oyunculuk onuruna sahip bir insan olan Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, kendisinden daha ünlü bir tiyatro esnafı olan Nihat Haluk Bilginer'e "YAVŞAK" deme cesareti göstermişti. Kendisine "YAVŞAK" deme cesareti gösteren Hilmi Bulunmaz'ı hızla savcılığa şikâyet eden Nihat Haluk Bilginer, kendisinden daha ünsüz olan Hilmi Bulunmaz'ı şimşek hızıyla mahkûm ettirdi.


Arabesk müzisyen Müslüm Gürses'den daha ünsüz biri olan kapitalist müzisyen Fazıl Say, "Türk halkının arabesk yavşaklığından utanıyorum" kem sözünü kullanarak, bütün "Türk halkına" hakaret edip, "Türk halkını" aşağılayınca, "Türk halkı" adına kendini sorumlu tutan Müslüm Gürses, kendisinden daha ünsüz biri olan Fazıl Say'a "YAVŞAK" deme cesareti göstermişti. Kendisine "YAVŞAK" deme cesareti gösteren Müslüm Gürses'i hızla savcılığa şikâyet eden Fazıl Say, kendisinden daha ünlü olan Müslüm Gürses'i şimşek hızıyla mahkûm ettiremedi.


Demek ki...


Türkiye'de daha ünsüz olanlar, daha ünlü olanlara "YAVŞAK" derse, TÜRK MİLLETİ ADINA karar veren yargıçlar, daha ünlü olanlar karşısındaki daha ünsüzleri derhal MAHKÛM ettirirler.


Türkiye'de daha ünlü olanlar, daha ünsüz olanlara "YAVŞAK" derse, TÜRK MİLLETİ ADINA karar veren yargıçlar, daha ünsüz olanlar karşısındaki daha ünlüleri derhal BERAAT ettirirler.


Kanıt mı?


Buyurun okuyun...


Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz



***

'Öpüşelim mi Fazıl, bebeğimsin'

Fazıl Say'ın kendisine açtığı davayı kaybettiğini öğrenen Hülya Avşar "Kaybedecekti zaten. Çok havalanmıştı. Havasını söndürdük" dedi.

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say 2011 yazında twitter'dan "Türk halkının arabesk yavşaklığından utanıyorum. arabesk müzik etik dışıdır, yalan dolanla doludur. Ortadoğu işi, 3. sınıf, acındırmaca, tembellik, yeteneksizlik, rant, çamur üzerinden yaşar" açıklamasını yapmıştı. Müslüm Gürses, Fazıl Say için 'yavşak', Hülya Avşar da "Saçmalamış. Onu hasta olarak kabul etmek lazım. Ama tedavi görmesi şart" demişti. Fazıl Say iki ünlüye toplam 150 bin TL'lik dava açmış, geçtiğimiz günlerde kaybetmişti.

Levent Tenis Kulubü'nde önceki gün antrenman yapan Hülya Avşar habercilerin "Davayı kazandınız" demesi üzerine çok sevindi. Hülya Avşar
"Haberim yok. Öyle mi, ben mi kazandım? Kaybedecekti zaten. Çok havalanmıştı. Havasını söndürdük" diye konuştu. Sonra Kanal D'deki 'Yalan Dünya'nın Orçun'u Bartu Küçükçağlayan'ı taklite edip şunları söyledi: "Öpüşelim mi Fazıl? Sen benim bebeğimsin"   

(Kaynak: Hürriyet)