8 Şubat 2012 Çarşamba

Fatih Belediye Başkanı AKP'li Mustafa Demir'in adı da dökülüyor!

LİNÇ KAMPANYASI düzenleyen 1100 kişilik kişiliksiz alçak kişiyle sürekli olarak uğraşmak, benim zamanımın birçoğunu hızla, hem de şimşek hızıyla tüketmeye başladığı için, doğal ve toplumsal çevreme karşı âdeta duyarsızlaşmaya başladım. Her gün içinden geçtiğim Sultanahmet semtinin en güzel yerlerine asılan Fatih Belediyesi pankartlarının fotoğraflarını çekmeme karşın, zaman yoksulluğum nedeniyle, ne bu fotoğrafları ve ne de bu fotoğrafların benim evrenimde dile getirdiği duyguları okurlarımla paylaşabiliyorum. 


Ancak...


Bugün, sulu karın etkisiyle cıvık cıvık hâle gelen "kültürel pankartlar" ile karşılaşınca, bir fotoğraf çekip, okurlarımla paylaşmak istedim. Dostlar alışverişte görsün anlayışının bir milim bile ötesine geçmeye niyeti olmayan kişiler tarafından düzenlenen "kültürel etkinlikler", konuşmacılara ve konuşmaları dinleyen insanlara katkı sunmasından öte, öncelikle, AKP politikasının kitleselleşmesinden başka herhangi bir işe yaramıyor.


Bunca sıcak toplumsal sorunlar ve "onca yoksulluk varken", "Mesnevi Sohbetleri" düzenlemek, bana hiç de doyurucu bir etkinlik gibi gelmiyor. Bu etkinliği duyuran "kültürel pankart" içeriğinde adı bulunan Fatih Belediye Başkanı AKP'li Mustafa Demir'in adı da, bütün AKP'liler gibi büyük hızla dökülüyor!


Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz