31 Ocak 2012 Salı

Halkın beğenisini aşağı çeken "Kurtlar Vadisi", her taşın altında!

Türkiye Cumhuriyeti, belki de, hiçbir zaman olmadığı kadar sanallaşma batağına saplanmış durumda. Başta televizyon ve Internet olmak üzere, birçok mecra, halkın, gerçekler içerisinde değil, sanal ortam içerisinde yaşaması için kurgulanmış. 


Türkiye Cumhuriyeti, devlet eliyle burjuva sınıfı oluşturma dersinden sınıfta kalmasına karşın, bu dersini sanki hakkıyla yapmış yanılsaması oluşturmak için, gerçeklerden değil, sanal ortamdan beslenmeye devam ediyor.


Türkiye Cumhuriyeti, en çok izlenen ve en çok para kazandıran televizyon dizisi olarak var ettiği "Kurtlar Vadisi" ile, bence, "faşizan ruhu tesis eden görüntüler demeti" sunmayı sürdürüyor.


Türkiye Cumhuriyeti, en zor hukuksal sınavlardan birinden geçerken bile, dedikodu boyutunda da olsa, "Kurtlar Vadisi" televizyon dizisini gündemine almak zorunda kalıyorsa, vay bu cumhuriyetin hâline...


Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz 


***


Oda TV davasında tanıklık mı yapacak?


Pana Film Gazete Habertürk'te yeralan "Kurtlar Vadisi Ekibi Odatv Davasında!" başlıklı haberle ilgili olarak Medyaradar'a bir açıklama yaptı.

Pana Film tarafından yapılan açıklama şöyle:

Bugün bazı haber kanallarında ve internet sitelerinde yer alan Kurtlar Vadisi Ekibi'nin Oda TV davasıyla ilgili tanıklık yapacağı haberleri GERÇEK DIŞIDIR.

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen Oda TV dava dosyası incelenmiş ancak dava dosyasında Kurtlar Vadisi Ekibinin, Raci ŞAŞMAZ'ın veya Necati ŞAŞMAZ'ın Tanık olarak dinleneceğine, Kurtlar Vadisi Dizisi'nde geçen konular ile Ergenekon'un ilişkisinin irdeleneceğine dair herhangi bir karara veya en ufak bir ibareye rastlanılmamıştır.

MEDYARADAR

(Kaynak: HABER VAKTİM)