31 Ocak 2012 Salı

Bulunmaz Tiyatro kurucusu ve yöneticisi Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, LİNÇ KAMPANYASI düzenleyenlere, bu kampanyaya imzalarıyla destek verenlere ve bu kampanyayı hukuku kullanarak sırtlanan avukatlara karşı çok sert bir hukuk mücadelesine girişirken, LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Tiyatro... Tiyatro... Dergisi sahibesi LİNÇÇİ Gülhan Avşar Demirkanlı'nın, LİNÇÇİ Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'nin kurucusu ve yöneticisi LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı'nın ve Uludağ Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü Başkanı LİNÇÇİ Prof. Dr. Nurhan Tekerek'in avukatı Burhan Gün'le Uludağ Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü Başkanı Prof. Dr. Nurhan Tekerek'e karşı, Donkişot'tan bile daha sert mücadele etmeye devam ediyor hâlâ...

T.C.
İSTANBUL
9. ASLİYE CEZA MAHKEMESİ YARGIÇLIĞI'na 


BERAATİM İÇİN YARDIMCI DİLEKÇE 


1) Mahkemenizde süren "Kamu Davası", benim sanatsal ifade olanaklarımı ilga ve imhâ etmek için Burak Caney adlı sanal kişi tarafından başlatılan ve başta Mustafa Şükrü Demirkanlı olmak üzere, yüzlerce kişinin örgütleyip imza verdiği BİRİNCİ LİNÇ KAMPANYASI ile müştekiler Burhan Gün ve Nurhan Tekerek'le benim aramdaki organik bağın saptanmasına yardımcı olması gereken bir davadır. 


2) Mahkemenizde süren "Kamu Davası", özel, öznel, tikel bir davaymış gibi görünmesine karşın, başta Mustafa Şükrü Demirkanlı olmak üzere, 1100 kişilik bir örgüt tarafından düzenlenmiş bulunan İKİNCİ LİNÇ KAMPANYASI belgesi olarak, müştekiler Burhan Gün ve Nurhan Tekerek'le benim aramdaki ilişkinin tümelliğinin saptanması gereken bir davadır. 


3) Mahkemenizde süren "Kamu Davası", Nihat Haluk Bilginer'in "Oyuncuların çoğu yavşaktır genellikle..." kem sözünü kullanarak, bu sözüyle bütün oyuncuları töhmet altında bırakmasına karşın, hiçbir savcılık soruşturmasına uğramadığı gibi, benim kendisine "yavşak" demek zorunda kaldığım için, hakkımda "Kamu Davası" açılıp mahkûm olmam için başlatılan ve yine işin içerisinde Mustafa Şükrü Demirkanlı'yla birlikte Burhan Gün ve Nurhan Tekerek'in de bulunduğu İKİNCİ LİNÇ KAMPANYASI sürecinin ardılı olan ÜÇÜNCÜ (HUKUKSAL) LİNÇ KAMPANYASI eyleminin organik bileşenlerinin saptanıp, benim BERAAT etmemi sağlayacak bir hukuksal sonuç oluşturulmasının yanı sıra, karşımdakilerin birer örgüt üyesi olarak saptanması ve örgüt üyeliği nedeniyle cezalandırılmalarının sağlanmasına yarayacak bir davadır. 


4) Mahkemenizde süren "Kamu Davası", LİNÇ KAMPANYASI ÖRGÜTÜ üyelerinden Gülhan Avşar Demirkanlı, Mustafa Şükrü Demirkanlı ve Prof. Dr. Nurhan Tekerek'in avukatlığını üstlenen Burhan Gün'ün savcılığa yaptığı suç duyurusu sonucu 2010/337 numaralı dosyayla başlatılan yargılama sürecinin ilk duruşması 03/11/2010 tarihinde ve Prof. Dr. Nurhan Tekerek'in savcılığa yaptığı suç duyurusu sonucu 2010/445 numaralı dosyayla başlatılan yargılama sürecinin ilk duruşması 10/02/2011 tarihinde gerçekleştirmiştir. Ortalama olarak bir yılı aşkın bir zamandır süren bu iki dava ve bu iki davanın dışında onlarca dava nedeniyle, maddi-manevi olarak çeşitli zararlara uğramakla birlikte, tüm belge, delil, kanıtlar çok somut bir biçimde göstermektedir ki, ben, sanık olmayı bırakınız bir yana, şüpheli olmayı bile asla ve kesinlikle içime sindiremiyorum. Bu sindirimsizlik, psikolojik bir sayrılık sonucu değil, hukuksal bir sayrılık sonucu dile getirilmiş bilinçli bir saptamadır.


SONUÇ VE İSTEM: 


Yukarıda dört madde olarak saymış olduğum ve daha önceleri sunmuş bulunduğum somut belge, delil, kanıtlar gözönünde bulundurularak BERAAT etmek istiyorum ve tarafıma karşı giriştikleri sistemli entelektüel linç kampanyasının T.C. yasalarına göre suç teşkil ettiğinin tespiti halinde, müşteki Burhan Gün ile Nurhan Tekerek'in 1100 kişilik LİNÇ ÖRGÜTÜ ile birlikte yargılanmasını arz ve talep ediyorum. 1 Şubat 2012 


Hilmi Bulunmaz