5 Aralık 2011 Pazartesi

Onca iğrenç LİNÇ KAMPANYASI alçaklığına maruz kalmasına karşın, sitemiz her geçen gün büyük bir dikkat, yoğun bir ilgiyle izlenmeye devam ediyor hâlâ!

Biz, sanatsal olarak yaptığımız her işimizde olduğu gibi, tiyatro yayıncılığında da "sıfır menfaat" ilkesiyle hareket ediyoruz. Yaklaşık olarak yirmi yıldır sürdürdüğümüz yayıncılık etkinliğimizden zerre kadar bir menfaat elde etmediğimiz (örnekse 1994 yılından başlayarak yirmi sekiz sayı yayınladığımız MuM Kültür-Sanat Dergisi'ne resmî reklâm almadığımız) gibi, hiçbir resmî tiyatro kurumundan asla ve kesinlikle reklâm almadık. Bunun birçok nedeni olmakla birlikte, başat nedeni, benim, halkımın, tüyü bitmemiş yetimin verdiği vergilerle beslenen resmî tiyatro kurumlarından reklâm alarak, bu kurumların yükünü daha fazla artırmak, bizim yayıncılık ahlâkımızla, bizim yayıncılık namusumuzla, bizim halkın değerlerini savunma anlayışımızla, bizim emekçilerin alın terine olan sonsuz saygımızla çelişmesiydi.

Biz, halkın çıkarları için yayıncılık yaptığımızdan, halkın çıkarlarını düşünen tiyatro sanatçıları, tabii ki, bizim diğer yayınlarımızı izledikleri gibi, sitemizi de büyük bir dikkat ve yoğun bir ilgiyle izlemeye devam ediyorlar hâlâ...

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz