5 Aralık 2011 Pazartesi

Kendisini maymungötürengi ile betimleyen Hilmi Bulunmaz'ı yargılatmasına karşın Bulunmaz'ın BERAAT etmesiyle morali bozulan Ömer Faruk, iyice cıvıttı!

Okuyucu Yorumları

"Keşanlı Ali Destanı – Yanıtın Yanıtının Yanıtı (YYY) – Ömer F. Kurhan" yazısına bir yorum var.

Ömer F. Kurhan diyor ki:
09/10/2011, 08:38

Öyle görünüyor ki, YYYY yerine kahve içip sohbet etmek en iyi seçenek.

Yalnız, tam “Keşanlı Ali Destanı” dramaturjisine yoğunlaşmışken, tiyatro alanında magazin kulvarına ve internet kirliliğine yatırımın obsesif temsilcilerinden Feridun Çetinkaya’nın bir yolunu bulup tartışmalara duhul eylemesi gözümden kaçmış değil. İşte bu konuda yazabilirm.

Kendisi (daha doğrusu akıl fikir tutulmaları) nedense hep bende gülme etkisi uyandırmıştır. Otomatiğe bağlanmış gibi bu tavrını sürdürmektedir. Bir gün bu tavrını bırakırsa, ben de önemli bir gülme kaynağımdan mahrum kalacağım. Bu da bana vereceği en büyük ceza olacak.

Yanlış anlaşılmasın; yazacak olursam, konu “Keşanlı Ali Destanı” olmayacak. Pek ilgilenen olmasa da, Feridun Çetinkaya hırçınlığının gülünçlüğünü paylaşmayı deneyeceğim.

Kendisinin ikinci bir adı var mı bilmiyorum. Ama kendisine geçici olarak ve bu vesileyle, Feridun Hırçın Çetinkaya diyerek hitap edilebileceğini düşünüyorum. Bunun nedenlerini tavrına ilişkin olası yazımda açabilirim sanıyorum.

(Kaynak: Mimesis)