11 Aralık 2011 Pazar

LİNÇÇİ G&M Demirkanlı, Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın BERAAT etmesini dergisine taşıyan Erbil Göktaş'ın zorunlu eylemini bile içine sindiremedi!

Yeni Tiyatro, Büktel ve Bulunmaz'a Desteğini Dergi'sine Taşıyor.


Yeni Tiyatro Dergisi, Büktel ve Bulunmaz'ın tiyatro insanlarına yönelik küfür ve hakaretlerinde hız kesmeden devam etmelerine karşın, arkadaşlarına yönelik desteğini Dergi'si kanalıyla da sürdürmeye başlayacağını yakın arkadaşı Bulunmaz kanalıyla kamuoyuna açıkladı. Bu şahısların her türlü hakaretlerine sessiz kalan Yeni Tiyatro, Bulunmaz ve Büktel'le söyleşi yaparak desteğini daha açık ve net olarak sunacağı mesajını veriyor.

Hilmi Bulunmaz'ın çeşitli küfür ve hakaretlerine maruz kalan ve yargıya başvurmanın dışında yapabilecekleri hiçbir şeyleri kalmamış olan; Haluk Bilginer, Kemal Aydoğan, Mustafa Demirkanlı, Prof. Dr. Nurhan Tekerek, Av. Mehmet Bozkır, Av. Burhan Gün ve Gülhan Avşar'ın tavrını Yeni Tiyatro Genel Yayın Yönetmeni Erbil Göktaş "Hilmi'yi mahkemeye veren insanların, bir taraftan buna mecbur oldukları, başka yapacakları hiçbir şey yok..." (Kaynak: tiyatroyun.blogspot.com) diyerek de mağduriyetlerini yargı önünde arayan insanların tavrını olumladığını belirtmiş. Göktaş'ın bu olumlu tavrını kutluyor, küfür yayıncılığına prim vermemesi gerektiğinin, basın ahlak ilkelerinde de yeri olduğunu hatırlatıyoruz.


Haber Giriş Tarihi: 11 Aralik 2011