5 Aralık 2011 Pazartesi

Ayşenil Şamlıoğlu, Lemi Bilgin, Nejat Birecik'in önünde el pençe divan durmayan sitemiz, "nitelikli bir topluluk" tarafından sürekli olarak izleniyor!

Kapitalizmin ilelebet muhafaza ve müdafaa edilmesi için yayın yapan tiyatro organlarının hiçbirine benzemeyen sitemiz, sosyalist ölçütlerle yayınını sürdürüyor. Ayşenil Şamlıoğlu, Lemi Bilgin, Nejat Birecik gibi resmî kurumların yöneticilerini hoşnut etmek için değil, halkın estetik bilincini geliştirmek için yayıncılık yapan sitemiz, bağımsızlık ve özgürlüğüne son derecede bağlı bir biçimde yayıncılık yapıyor.

Kapitalizmin ilelebet muhafaza ve müdafaa edilmesi için yayıncılık yapan LİNÇÇİ yayıncılar tarafından etkinliği durdurulmak, yayını yavaşlatılmak istenen sitemize, sürekli olarak noter onaylı ihtarnameler gönderilip, sitemiz, savcılığa şikâyet edilip, mahkemeye verilerek, kımıltısız hâle getirilmek isteniyor.

Her şeye karşın...

Bizim sitemizi yakından izleyen "kemikleşmiş" bir okur kitlemiz var. Hemen her gün yüzlerce izleyicimizin bizi yakından izlediğini ve dakikalarca sitemiz içeriğini okuduğunu bilmek, bizim için son derecede sevindirici bir durum...

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz