23 Kasım 2011 Çarşamba

TAKSAV festivalinin düzeysizliği, Türkiye tiyatro düzey ortalamasını öyle aşağılara çekiyor ki, oluşan tiyatro depreminin yaralarını sarmak olanaksız!

Oyun'un notu: LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından LİNÇÇİ tiyatronline.com sitesinden alıp, olduğu gibi aşağıya aktardığımız haberde adı geçen LİNÇÇİ toplulukların bu sıfatını biz eklemekle birlikte, LİNÇÇİ toplulukların üzerini "maymungötürengi" ile belirgin hâle biz getirdik!


***


12 Mart Faşizmi Kültür Bakanı Talât Sait Halman'a, hem de "Emek Ödülü" vererek, dünya görüşünün rotasını topluma deklare eden Toplumsal Araştırmalar Kültür ve Sanat İçin Vakıf (TAKSAV), toplumsal duyarlılığa aykırı seçimleri sonucu, hızla, hem de şimşek hızıyla değer yitirdi.

12 Mart Faşizmi Kültür Bakanı Talât Sait Halman'a ödül vererek, hangi renge sahip olduğunu çok net bir biçimde yansıtan TAKSAV, birçok sponsora yaslanarak düzenlemiş olduğu tiyatro festivalini, yüzüne gözüne bulaştırmaya başladı.

12 Mart Faşizmi Kültür Bakanı Talât Sait Halman'a ödül veren TAKSAV, sahneye çıkarabileceği nitelikte tiyatro toplulukları bulmakta zorlanınca, ister istemez, düzeysiz ve LİNÇÇİ toplulukların inisiyatifine boyun eğmek zorunda kaldı.

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz


***


16. ULUSLARARASI ANKARA TİYATRO FESTİVALİ 23 KASIM 2011 Çarşamba günü oyunları.

TAKSAV- Toplumsal Araştırmalar Kültür ve Sanat İçin Vakıf Adres: Atatürk Bulvarı Selcan İşhanı No:127 Kat 10 Bakanlıklar-Ankara Tel: 0312 419 83 98

23 KASIM 2011 ÇARŞAMBA
Azerbaycan Oyun Çocuk Tiyatrosu- Azerbaycan
"Size Selam Getirmişem "
Yer: Okullarda

23 KASIM 2011 ÇARŞAMBA
Uygur Çocuk Tiyatrosu - İstanbul
"Küçük Kız ve Yıldızlar " (Çocuk Oyunu)
Saat: 11:00 - 13:00
Yer: DT Cüneyt Gökçer Çayyolu Sahnesi

23 KASIM 2011 ÇARŞAMBA
LİNÇÇİ Tiyatro Gerçek - İstanbul
"Annem Yokken Çok Güleriz "
Saat: 20:00
Yer: DT Şinasi Sahnesi

23 KASIM 2011 ÇARŞAMBA
LİNÇÇİ Talimhane Tiyatrosu - İstanbul
"Önce Bir Boşluk Oldu Kalp Gidince, Ama Şimdi İyi... "
Saat: 20:00

(Kaynak: tiyatronline.com)