16 Kasım 2011 Çarşamba

Hilmi Bulunmaz, dünkü duruşmada yeni bir yardımcı dilekçe verdi!

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'daki hayvanat bahçesinde çimenleri çiğneyen fillerle bile çok rahat anlaşıp arkadaşlık kurabilen Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, LİNÇ KAMPANYASI düzenleyenlerle asla ve kesinlikle anlaşıp arkadaşlık kurmak istemiyor! (Fotoğraf: Fikriye Bulunmaz)


***


T.C.

İSTANBUL

9. ASLİYE CEZA YARGIÇLIĞI'NA

DOSYA NO: 2010/337

KONU: YARDIMCI DİLEKÇE

Neden BERAAT etmek istiyorum?

1 - Burak Caney adlı bir Internet sapığı tarafından sürekli olarak taciz edildim. Ahmet Ertuğrul Timur, Gülhan Avşar, Kemal Aydoğan, Mehmet Bozkır, Mustafa Şükrü Demirkanlı, Nihat Haluk Bilginer, Oyun Atölyesi, Ömer Faruk Kurhan (savcılığa yaptığı suç duyurusu sonucu açılan dava, lehime BERAAT ile sonuçlanmıştır), Prof. Dr. Nurhan Tekerek tarafından sürekli olarak taciz edildim. Savcılığa suç duyurusunda bulunup benim yargılamamı sağlayan Burhan Gün, tacizcilerden Gülhan Avşar, Mustafa Şükrü Demirkanlı ve Prof. Dr. Nurhan Tekerek'in avukatıdır. Bu kişilerden bir kısmının yada tamamının Internet sapığı Burak Caney olduğu kanısındayım. Ben, şimdiye dek yaptığım yorumlarda, bir tek amaca yöneldim: Internet sapığı Burak Caney'in ortaya çıkarılması. Burak Caney adlı sanal kişi ortaya çıkarıldığında, bana noter onaylı ihtarname gönderip, beni savcılığa şikâyet etmenin yanı sıra, benim dava edilmeme neden olan kişi yada kişilerin çok ciddi suçlara bulaşmış oldukları görülebilecektir.

2 - Ben, bilişim suçu işleyen Burak Caney adlı sanal kişiyi deşifre edebilecek teknik donanıma sahip değilim. Ancak, mahkemenin yaptıracağı bir araştırma sonucu, Burak Caney adlı sanal kişi ortaya çıkarılabilir. Burak Caney ortaya çıkarıldığında, zâten davanın seyri kendiliğinden yön değiştirecek, benim suçlu değil, mağdur olduğum gayet net olarak anlaşılacaktır.

3 - Mahkemenize daha önce sunmuş olduğum belgelerde de görülebileceği gibi, benim hayatımı ve sanatımı olumsuz yönde etkileyen birkaç LİNÇ KAMPANYASI söz konusudur. Bu LİNÇ KAMPANYALARININ birincisini Burak Caney düzenlemiş ve yukarıda adlarını sıraladığım bazı kişiler de, Burak Caney'e büyük destek sunmuşlardır. (Bence, bu kişiler Burak Caney'dir!)

4 - Birincisi başarılı olamayınca, ikinci bir LİNÇ KAMPANYASI başlatanlar, yukarıda adlarını saydığım kişilerdir. Özellikle Prof. Dr. Nurhan Tekerek ve Tekerek'in avukatı Burhan Gün, sadece benim özlük haklarıma yönelik olarak değil, duruşmaların neredeyse hiçbirine gelmeyerek, hukuk kurumuna da saygısız olduklarını davranışlarıyla kanıtlamışlardır.

5 - (İlk duruşması 03/11/2010 tarihinde, yani bir yılı aşkın bir zaman önce yapılan) Benim zamanımı, tinsel evrenimi ve toplumsal ilişkilerimin akışını çürütmeye yönelik olarak açılan bu davanın bir an önce sona ermesini, BERAAT etmek istiyorum.

Deliller:

http://tiyatroyun.blogspot.com/2008/03/bir-iftirann-bataklk-anatomisi.html

http://www.coskunbuktel.com/lincimzacilari.htm

http://tiyatroyun.blogspot.com/2011/10/oyunun-notu-lincci-omer-faruk-kurhanla.html

15 Kasım 2011

Hüseyin Hilmi Bulunmaz