17 Kasım 2011 Perşembe

Orospu çocuğu Burak Caney'in başlattığı LİNÇ KAMPANYASI'na imza atmakla yetinmeyip, kendi adıyla da bir LİNÇ KAMPANYASI başlatan Mustafa Demirkanlı...

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı'nın savcılığa yaptığı suç duyurusuyla yargılandığı İstanbul 1. Sulh Ceza Mahkemesi'ndeki ilk duruşmada gayet net ve oldukça sert bir savunma yaptı:

Hakkımdaki şikâyetçiye hakaret iddiasını kabul etmiyorum. Kendi yayınladığım yazılara itiraz etmiyorum. Ancak, bu olayda bazı delillerin karartılması ve olayın saptırılması söz konusudur. Çünkü, orijinal hâli 2 sayfalık internet çıktısından ibaret olan yazı tek sayfa hâline getirilerek bazı ifadelerde eksiklik oluşturulmuş ve ben de, asıl orijinal 2 sayfalık internet sayfasını savcılık aşamasında sunmuştum.İddianameye konu olan soru ve altında şıkları bulunan bölüm bakımından da belirttiğim toplam 2 sayfalık çıktının sunulmaması nedeniyle cevap şıkkında yanılgı oluşturulmuştur. Şikâyetçiye hakaret etmem için şahsi nedenim yoktur. Belki aramızda siyasal ve tiyatroyla ilgili sorunlar olduğu söylenebilir. Aleyhime olan beyanları kabul etmiyorum. Ek savunma ve müdafii talebim yoktur. Önceki savunmalarımı tekrar ederim.


***


DURUŞMA TUTANAĞI'nın tamamını okumak için, lütfen, tıklayınız:

Ancak acemi avukatı Burhan Gün'e güvenerek 1. Sulh Ceza Mahkemesi'ne gelebilen LİNÇÇİ Mustafa Demirkanlı, avukatsız Hilmi Bulunmaz karşısında döküldü!