16 Kasım 2011 Çarşamba

LİNÇÇİ yazar Ömer Faruk Kurhan'ın, sadece kendi sitesinde yayımlayıp, geniş okur kitlesine yönelemeyen "'Asu Maro'ya Yanıt' diyeceğim ama..." yazısı!

Oyun'un notu: LİNÇÇİ yazar Ömer Faruk Kurhan'a ait olan "'Asu Maro'ya Yanıt' diyeceğim ama..." başlıklı yazının, bizi çok yakından ilgilendiren bölümlerini aşağıda yayınladık. Yazının tamamını eksiksiz olarak, özgün kaynaktan okumak için, lütfen TIKLAYINIZ!


***


"Asu Maro’nun yazılarından gecikmeli olarak haberim oldu.Bu yazılar Mimesis sitesinde yayınlanmadan, oradaki köşemden kendisine yanıt vermeyi etik olarak doğru bulmadım. Mimesis sitesini yöneten arkadaşlarımızın, bunu eksikli bir biçimde yapması, forumlaşma olgusuna işaret ediyor. Mimesis sitesi, editoryal bir işleyişe sahip olması beklenen bir yayın. 'Sosyal medya' denilen şeymagazinleşmeye mi hizmet eder sorusunu yanıtlamak önemlidir."


***

Ayrıca bakınız: Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'a açtığı davada tam tamına 25.000,00 TL isteyen LİNÇÇİ yazar Ömer Faruk Kurhan, LİNÇÇİ Mimesis'le çelişmeye başladı!