22 Kasım 2011 Salı

Benim, halkımın, tüyü bitmemiş yetimin verdiği vergilerle beslenen Kültür Bakanlığı, LİNÇÇİ Demirkanlı'nın avukatı Burhan Gün'e destek/katkı sunuyor!

LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından LİNÇÇİ Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'nin sahibesi LİNÇÇİ Gülhan Avşar, aynı LİNÇÇİ derginin Genel Yayın Yönetmeni ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı ve Türkiye Cumhuriyeti Yüksek Öğretim Kurulu Uludağ Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü Başkanı LİNÇÇİ Prof. Dr. Nurhan Tekerek'in kiralık avukatı ve "kuklacı" Burhan Gün, (yukarıdaki fotoğrafta da çok net bir biçimde görülebileceği gibi) hiçbir estetik kaygı gütmeden kurmuş olduğu ÇİZGİ KUKLA TİYATROSU ile çocukların tinsel dünyalarını yoksullaştırmak için çabalıyormuş izlenimi veriyor!


***


Kültür ve Turizm Bakanlığının desteği ve katkılarıyla Danimarka Bornholm Kukla Festivaline gidiyoruz.
(3-11 Eylül 2011) Oyun: 7 Eylül.

(Kaynak: twitter)


***


(Coşkun Büktel'le Hilmi Bulunmaz'ın sanatsal ifade olanaklarını imhâ etmek için 1100 kişilik kişiliksiz kişinin düzenlemiş olduğu) LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı'nın tescilli bir yalancı olduğunu bilmesine karşın, onu Türkiye Cumhuriyeti Adalet Bakanlığı İstanbul Adalet Sarayı İstanbul 1. Sulh Ceza Mahkemesi Duruşma Salonu'nda cansiparene bir biçimde savunmak arzusuyla kıvranan İstanbul Barosu Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni ve "kuklacı" -Bakınız: "(Genel Sanat Yönetmeni, Yazar, Yönetmen, Kuklacı)"- Burhan Gün, kendisinin kurup yöneticiliğini yaptığı Çizgi Kukla tiyatrosu adına Kültür Bakanlığı desteği / katkısı almayı rahatça içine sindirebiliyor.

Benim, halkımın, tüyü bitmemiş yetimin verdiği vergilerle beslenen Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın, LİNÇ KAMPANYASI ana sponsoru LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı'nın kiralık avukatı ve "kuklacı" Burhan Gün'e destek / katkı adı altında avuç dolusu para vermesini asla ve kesinlikle doğru bulmuyorum.

Beni, LİNÇ KAMPANYASI ile susturamayanLİNÇÇİLER tarafından başlatılmış HUKUKSAL LİNÇ KAMPANYASI ile boğuşmayı sürdürdüğüm için, şimdilik kaydıyla, Kültür Bakanlığı hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmuyorum.

Ancak...

HUKUKSAL LİNÇ KAMPANYASI sonlanır sonlanmaz yada sonlanmaya yaklaştığında, Kültür Bakanlığı hakkında da savcılığa mutlaka suç duyurusunda bulunacağım.

Evet...

Kültür Bakanlığı, hangi ölçüte, hangi teraziye, hangi vicdana göre LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı'nın kiralık avukatı ve "kuklacı" Burhan Gün'e, âdeta avanta verir gibi, destek / katkı adı altında avuç dolusu para veriyor?!

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz