6 Ekim 2011 Perşembe

Avukatı Süleyman Anıl tarafından Hilmi Bulunmaz'ı "Seni şubeye çektiririm!" diyerek tehdit edebilecek kadar gözü dönmüş oyun atölyesi iflâs mı ediyor?

Türkiye tiyatrosu, estetik anlamda herhangi bir gelişme gösterememenin doğal sonucu olarak, çok büyük bir ruhsal travma geçirdiği için, ancak, LİNÇ KAMPANYASI düzenleyerek varlığını sürdürebiliyor. Türkiye tiyatrosunun önünü açabilecek iki önemli kişiyi (Coşkun Büktel ile Hilmi Bulunmaz) LİNÇ etmenin yanı sıra, alınlarındaki LİNÇ lekesini ilelebet muhafaza ve müdafaa etmek isteyen Türkiye tiyatrosu, Kültür Bakanlığı çanağı yalamadan bir adım bile atabilecek bir dermana sahip değil.

LİNÇÇİ oyun atölyesi de, Türkiye tiyatrosundaki dezestetik kuruluşlardan biri olduğu için, bu tiyatro da, tabii ki, ancak, Kültür Bakanlığı çanağı yalayarak kör topal yürüme taklidi yapıyor.

LİNÇÇİ oyun atölyesi'nin patronu Nihat Haluk Bilginer ve bu LİNÇÇİ tiyatronun yönetmeni LİNÇÇİ Kemal Aydoğan, öyle bir aymazlık içerisine sürüklendiler ki, para verip tuttukları avukat Süleyman Anıl aracılığıyla, Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'a; "Seni şubeye çektiririm!" diyebilecek kadar işi ileriye götürebildiler. Nihat Haluk Bilginer'in para verip tuttuğu avukat Süleyman Anıl'ın, Hilmi Bulunmaz'ı tehdit etmesinin psikolojik boyutu, Hilmi Bulunmaz'ın, sürekli olarak Kültür Bakanlığı çanağı yalanmasına karşı müthiş derecede büyük bir direnç göstermesidir.

Nihat Haluk Bilginer'in sahibi olduğu LİNÇÇİ oyun atölyesi, elindeki tüm ilkel yöntemleri kullandıktan sonra, bizim ölçütlerimize göre iflâsın eşiğine gelmiş bulunuyor. LİNÇÇİ oyun atölyesi'nin resmî web sitesinden aldığımız haber, zâten her şeyi ayan beyan gözler önüne seriyor. Bu durumda, bize de, sadece basit bir soru sormak düşüyor:

LİNÇÇİ OYUN ATÖLYESİ, İFLÂS MI EDİYOR?!!!

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz


***


Seyircilerimize Duyuru:

Oyuncu değişikliği nedeniyle 29-30 Eylül ve 1-2 Ekim 2011 tarihlerinde oynanacak olan oyunlar iptal edilmiştir.

Bu tarihlere bilet alan seyircilerimiz biletlerini belirlediğimiz tarihlerdeki oyunlarla değiştirebilirler ya da biletlerini iade edebilirler.

Göstermiş olduğunuz anlayışa şimdiden teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
oyun atölyesi

Not: İnternetten ve telefonda kredi kartıyla bilet alan izleyicilerimiz oyun atölyesi tarafından aranacaktır; gişeye gelip bilet alan izleyicilerimizin oyun atölyesi gişesini aramalarını rica ederiz.
Gişe telefonu: 0216 345 39 39
Ofis telefonu: 0216 349 98 78/79

(Kaynak: oyun atölyesi)