25 Eylül 2011 Pazar

Sanatsal ifade olanaklarını imhâ etmek için LİNÇ KAMPANYASI düzenlenip, iki yıl hapsi ve 25.000 TL parası istenen "sanık" Hilmi Bulunmaz, yurda döndü!

Hilmi Bulunmaz, "The Peak of Hong Kong"da... (Fotoğraf: Cemal Bulunmaz)


Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz ile oğlu Cemal Bulunmaz, olağan yaşamlarını sürdürmek ve LİNÇ KAMPANYASI düzenleyen alçaklara karşı mücadele verebilmek için, 16 Eylül 2011 günü çıktıkları yurtdışından döndüler. 24 Eylül 2011 günü, Hong Kong'dan İstanbul'a dönen Hilmi Bulunmaz, Sosyalist OYUN Sitesi'nin yayınını, kaldığı yerden sürdürmeye başladı.

Malumunuz, LİNÇÇİ Oyun Atölyesi, LİNÇÇİ Oyun Atölyesi'nin patronu Nihat Haluk Bilginer ve LİNÇÇİ Oyun Atölyesi'nin yönetmeni LİNÇÇİ Kemal Aydoğan, Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın sanatsal ifade olanaklarını imhâ etmek için, kendisinin 2 yıl hapsini istemektedirler. Bu isteklerini yerine getirmesi için, para verip tuttukları acemi ve tehditçi avukat Süleyman Anıl ile savcıyı iknâ eden LİNÇÇİ Oyun Atölyesi sorumluları, Hilmi Bulunmaz'ın 2 yıl hapis yatmasından çok büyük bir mutluluk duyacakları kanısındayız!

Ayrıca, LİNÇÇİ Boğaziçi Üniversitesi Gösteri Sanatları emrinde tiyatro yapmaya çabalayan LİNÇÇİ Ömer Faruk Kurhan da, Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'dan, âdeta avanta ister gibi, rüşvet ister gibi, tam tamına 25.000,00 TL para istemektedir.

Bütün bu nedenlerle, ürküp korkmak yerine, mücadele etmeyi yeğleyen Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, tabii ki, kaldığı yerden kavgasını sürdürüyor.

Yayınımıza ara vermek zorunda kaldığımız için, okurlarımızdan ve izleyicilerimizden son derecede özür dileriz.