13 Eylül 2011 Salı

LİNÇDAŞ dayanışması: LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından tiyatrodunyasi.com, LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Oyun Atölyesi'ni koruma altına almış!

LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Oyun Atölyesi, ne zaman bir basın bildirisi hazırlayıp basına sunsa, yüzlerce, neredeyse binlerce yerde yayınlanırdı. Ancak, LİNÇÇİ Oyun Atölyesi, ne zaman ki, yazar Coşkun Büktel'le Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın sanatsal ifade olanaklarını imhâ etmek için bir LİNÇ KAMPANYASI düzenledi, artık, değil binlerce, değil yüzlerce, neredeyse birkaç kitipiyoz Internet sitesinin dışında hiçbir yerde haber değeri edinemiyor. LİNÇÇİ Oyun Atölyesi'nin basın bildirilerini de, kendileri gibi LİNÇÇİ olan Internet siteleri yayınlıyor. İşte bu LİNÇÇİ Internet sitelerinden biri, LİNÇÇİ tiyatrodunyasi.com'daki haber(?!)

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz


***


Oyun Atölyesi: Erol Köse, kamuoyunu yanıltıyor


Erol Köse muhtelif basın organlarına yaptığı açıklamalarda; Haluk Bilginer ve Zuhal Olcay aleyhine beyanlarından dolayı açılan soruşturmalardan “beraat ettiği”ni ifade etmiştir.

Erol Köse tarafından yapılan bu açıklamalar gerçeği yansıtmaktan uzak ve kamuoyunu yanıltıcı mahiyettedir.

Erol Köse’nin açıklamasına dayanak yaptığı “Kovuşturmaya Yer Olmadığı”na dair kararlar, basın suçları kapsamında yürütülen soruşturmalardan Haluk Bilginer’in şikayetçi olmaması üzerine Cumhuriyet Savcılığı’nca verilmiştir.

Erol Köse’nin twitter sosyal paylaşım alanında ve tv kanallarda yaptığı asılsız ve hakaret içeren beyanları hakkında Kadıköy Cumhuriyet Savcılığı ve İstanbul Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen soruşturmalar halen devam etmektedir.

Basının ve kamuoyunun bilgisine sunarız.

Saygılarımızla
oyun atölyesi