3 Eylül 2011 Cumartesi

Amerika Birleşik Devletleri Emperyalizmi'nin Orta Doğu'daki jandarması korsan devlet Siyonist İsrail'e karşı devrimci tavrımız devam ediyor hâlâ!...

Biz, her ne denli küçücük bir tiyatro yayını olsak da, Amerika Birleşik Devletleri Emperyalizmi, Avrupa Birliği Emperyalizmi ve bu emperyalistlerin Orta Doğuda'ki jandarması Siyonist İsrail'e karşı olduğumuzu her fırsatta dile getiriyoruz. Korsan devlet İsrail'in, hiçbir meşru dayanağı bulunmamakla birlikte, Filistinli mazlum halka işkence yapması, onların varlığını ortadan kaldıracak kadar alçakça ve Hitlerce davranışlar geliştirmesi karşısında, biz, susup oturamayız.

Biz, nasıl ki, 1100 kişilik kişiliksiz kişinin oluşturduğu LİNÇ KAMPANYASI sürecine karşı tavır geliştirmişsek, korsan devlet İsrail'in insanlık dışı davranışlarına karşı da, devrimci tavrımızı sürdürüyoruz.

Biz, korsan devlet İsrail'in Siyonist tavrına karşı hangi güç tepki gösterirse, o gücün yanında olduğumuzu bir kez daha belirtmiş olalım. Bu güç, sosyalist bir örgüt olabileceği gibi, köktendinci bir örgüt de olabilir. Bizim için bir tek ölçüt var: Amerika Birleşik Devletleri Emperyalizmi'nin ve Avrupa Birliği Emperyalizmi'nin hizmetinde davranış geliştirerek, Orta Doğu'da jandarmalık yapan korsan devlet İsrail'e karşı tavır geliştirilmesi.

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz