27 Eylül 2011 Salı

"Köpeksiz köyde değneksiz gezen" ruhuyla hareket etme alışkanlığı edinmiş LİNÇ KAMPANYASI ana sponsoru Mimesis, Feridun Çetinkaya'yı bile sansürledi!

Oyun'un notu: LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Mimesis sitesinden alıp, olduğu gibi yayınladığımız aşağıdaki utanç verici sansür belgesinde bulunan bazı sözcükleri, "maymungötürengi" ile biz belirgin hâle getirdik!


***


Admin diyor ki:
2709/2011, 09:02

Yukarıda yer alan Feridun Çetinkaya imzalı yorumun sitemizi anlamsız polemiğin içine çekmeye çalışan başlangıç paragrafını, yazıda savunulan temel argümanlara zarar vermediğini de göz önüne alarak yayınlamamayı tercih etmiş bulunuyoruz. Ancak bu durumu sansür olarak değerlendiren yazar ilgili yorumu ilk paragrafı da ekleyerek kendi blogundan yayınlamıştır. Bizler sitemizde yayınladığımızda yorumlarda kişisel hakaret, saldırı, küfür gibi uygunsuz durumlara yer açmayı uygun bulmadığımız gibi geniş bir tartışma platformu olmasını amaçladığımız sitemize dönük, hiçbir bağlama oturtamadığımız itibarsızlaştırma girişimlerine karşı da mesafeli bir duruş takınmayı tercih ediyoruz. Mimesis Portal'e dönük eleştiriler makul biçimde ifade edildikleri sürece her zaman için bu satırlarda yer almaya devam edeceklerdir. Ancak söz konusu yorumun daha önce çıkarılan bölümünün bu kritere uygun olmadığını düşünüyoruz. Bu bağlamda ilgili yorumu şu anki haliyle korumaya karar vermiş bulunuyoruz.

Mimesis Portal Editörleri

(Kaynak: Mimesis)