2 Ağustos 2011 Salı

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın sanatsal ifade olanağını imha etmek isteyen LİNÇÇİ Mehmet Bozkır, SOMA CUMHURİYET SAVCILIĞI'na şikâyette bulundu!

..........................................T.C.
........................................SOMA
....................CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI

Soruşturma No: 2011/1811

İFADE TUTANAĞI

Müşteki MEHMET BOZKIR, KADİR Oğlu SEVİNÇ'den olma, 22/09/1983 doğumlu, ili, SOMA ilçesi, ÇERKEZ HAMİDİYE köy/mahallesi, 23 cilt, 8 aile sıra no, 21 sıra no'da nüfusa kayıtlı, Bekar, Yüksek Okul veya Fakülte Mezunu Yüksek Okul veya Fakülte Mezunu Yüksek Okul veya Fakülte Mezunu Kurtuluş Mah. Fatih Cad. Dörtyol İş Merkezi No:2 K:3 D:9 Soma/MANİSA ikamet eder olduğunu söyledi. TEL : 0536 835 32 68

Ceza Muhakemesi Kanununun 234. maddesi uyarınca ifade verenin, Kimliği saptandı.

Vekili yoksa baro tarafından kendisine bir avukat görevlendirilmesini isteme ve CMK 153. maddeye uygun olmak koşuluyla C.Savcısından belge örneği isteme hakkı olduğu bildirildi. İfade verene, Cumhuriyet Savcısının kovuşturmaya yer olmadığı yönündeki kararına kanunda yazılı usule göre itiraz hakkını kullanma haklarının bulunduğu açıkça anlatıldı.

Soruldu: Yukarıda belirttiğim adreste ikamet ederim. Bugün itibariyle C.Başsavcılığınıza vermiş olduğum şikayet dilekçesi ve altındaki imza bana aittir. Ben www.tiyatroline.com isimli internet sitesinde tiyatro eleştirileri, kitap incelemeleri yapmam sebebi ile www.tiyatroyun.blogspot.com sitesinin editörü olan Hilmi Bulunmaz isimli şahıs ile tanıştım. Kendisi benden "oyun" isimli dergisi için yazılar yazmamı istedi. Ben de önce kabul ettim. ancak hiç çalışmadan vazgeçtim. Hilmi Bulunmaz 2007 yılından itibaren benim kendisine vazgeçmem nedenlerini anlattığım ve bu şahıs benim bu mailimi 2007 yılından bu tarihe kadar editörü olduğu www.tiyatroyun.blogspot.com isimli adresinde sürekli güncelleyerek yayınlamaktadır. Ayrıca yine bu adreste bana hitaben "güçlü değil de gariban bir yazar olduğumu" söyleyerek hakaret içerikli yorumlar yapmaktadır.

Ben tam tarihini hatırlamıyorum ancak 2008 yılı içerisinde bu şahsa kendisinden şikayetçi olacağımı söyledim. 28/11/2008 tarihinde www.tiyatronline.com isimli sitede yayınlanan "Ankara Ekin Tiyatrosu" isimli yazımı da izinsiz olarak kendi sitesinde yayınlamıştır. Ayrıca bu yazıda benim fotoğrafım olan bölüme pasta yiyen bir ayı fotoğrafı koyup, "Mehmet Bozkır'a Allah akıl fikir versin başlığını atarak bana hakaret etmiştir.

18/05/2011 tarihinde, www.tiyatronline.com sitesinde yayınlanan "tartışmalar ışığında devlet tiyatrosu" başlıklı yazımız Hilmi Bulunmaz 21/05/2011 tarihindeyine kendi internet sitesinde izinsiz olarak yayınlamıştır. Bu yazıyı yayınladığı sayfaya benim fotoğrafımı ters çevirerek koymuş ve "sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz' ı şikayet etmesi ciddiye alınmayan Linççi Mehmet Bozkır dangalakça yazılar yazmayı sürdürüyor" şeklinde başlık atmıştır.

Yukarıda belirttiğim nedenlerden dolayı Hilmi Bulunmaz isimli şahıstan şikayetçiyim. Uzlaşmak istemiyorum. Dedi.

Beyanı okundu. imzası alındı. 09/06/2011

.....Erol Çelik...................Elif Nur Durhan...........Mehmet Bozkır
Cumhuriyet Savcısı....Zabıt Katibi (657 4/B)...........Müşteki