19 Ağustos 2011 Cuma

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın kurup yönettiği Bulunmaz Tiyatro'daki oyunculuk ve yazarlık çalışmalarına, yaz olmasına karşın yoğun bir ilgi var!

Başta LİNÇÇİ Prof. Dr. Özdemir Nutku, LİNÇÇİ Prof. Dr. Hülya Nutku, LİNÇÇİ Prof. Dr. Hasan Anamur, LİNÇÇİ Prof. Dr. Hasan Erkek, LİNÇÇİ Prof. Dr. Yusuf Eradam, LİNÇÇİ Prof. Dr. Nurhan Tekerek, LİNÇÇİ Yrd. Doç. Dr. Adnan Tönel, LİNÇÇİ yayıncı Mustafa Şükrü Demirkanlı, LİNÇÇİ yayıncı Gülhan Avşar, LİNÇÇİ yayıncı Ahmet Ertuğrul Timur, LİNÇÇİ yayıncı İsmail Can Törtop, LİNÇÇİ yayıncı Yaşam Kaya, LİNÇÇİ yayıncı T. Murat Demirbaş, LİNÇÇİ yayıncı Cüneyt Yalaz, LİNÇÇİ yayıncı Orhan Aydın, LİNÇÇİ tiyatro Oyun Atölyesi, LİNÇÇİ tiyatro yönetmeni Kemal Aydoğan, LİNÇÇİ Boğaziçi Üniversiteli Ömer Faruk Kurhan olmak üzere, tam 1100 kişilik kişiliksiz kişinin, sanatsal ifade olanaklarını imhâ etmek istediği Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, tüm LİNÇ KAMPANYASI çabasına, tüm engellemelere karşın, kendi kurduğu Bulunmaz Tiyatro'daki oyunculuk ve yazarlık çalışmalarını, hem de ücretsiz olarak, halk yararına sürdürüyor.

Yoğun bir ilgiyle karşılanan Bulunmaz Tiyatro'daki oyunculuk ve yazarlık çalışmalarına, her geçen gün katılım artıyor. Yediden yetmişe her kesimden insanın ücretsiz olarak katılabildiği bu çalışmalar, yozlaşmış Türk tiyatrosuna karşı, tokat etkisi yapan kuramsal hazırlıklar oluşturup, böylelikle Sosyalist OYUN Dergisi'nin yayınını da desteklemiş oluyor...