3 Ağustos 2011 Çarşamba

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ı "Seni şubeye çektiririm!" diyerek tehdit eden Süleyman Anıl'ı avukat olarak tutan Haluk Bilginer'in dizisi tutmadı!

Estetiğin "e"sinden, oyunculuğun "o"sundan, sanatın "s"sinden anlayan en sıradan insan bile, LİNÇÇİ Oyun Atölyesi'nin patronu Nihat Haluk Bilginer'in, estetikten bir gram, oyunculuktan bir santim, sanattan bir dirhem nasiplenmediğini hemen anlar. Estetik duygusundan yoksun olmasına karşın, Nihat Haluk Bilginer'in bunca piyasa yapmasının bir tek nedeni var:

Büyük halk kitleleri, özellikle 12 Mart Faşizmi ve 12 Eylül Faşizmi ile öylesine gericileştirildi ki, estetik, oyunculuk, sanat konularına uzak yaşamayı âdeta alışkanlık hâline getirdi.

Halk kitlelerinin estetikten uzak yaşaması, estetiğin "e"sinden, oyunculuğun "o"sundan, sanatın "s"sinden hiç anlamayan Nihat Haluk Bilginer gibi insanların piyasa yapmasına neden oldu.

Oynadığı bütün dizilerde kalite kaymasına neden olan Nihat Haluk Bilginer, şimdi de, ATV'de start alan "İstanbul'un Altınları"nı bakıra dönüştürmeye başladı!

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz


***


Yeni dizinin ilk bölümü çöpe gitti


Atv'nin Haluk Bilginer ve Demet Akbağ'lı dizisi İstanbul´un Altınları'nın neden rötar yaptığı ortaya çıktı.

Atv'nin Haluk Bilginer ve Demet Akbağ'lı dizisi İstanbul'un Altınları'nın neden rötar yaptığı ortaya çıktı.

Sezonun en iddialı komedilerinden biri olarak görülen "İstanbul'un Altınları", dizi piyasasına talihsiz bir başlangıç yaptı.

Dizinin ilk bölümü cuma akşamı ekrana gelecekti ama son anda akış değişti. Zira, kanal yönetimi ilk bölümü izlemiş ve beğenmemişti.

Yöneticilerin, özellikle kostümleri beğenmediği ve ilk bölümün yeniden çekilmesini talep ettiği öğrenildi.

Demet Akbağ, Haluk Bilginer, Salih Kalyon, Defne Yalnız, Gürgen Öz, Funda Eryiğit, Nadir Sarıbacak, Taner Ölmez, Pınar Göktaş ve Ani İpekkaya gibi oyuncuları bir araya getiren dizinin yönetmeni Yonca Güzelpınar.

Senaryodaysa Haluk Özenç imzası var. Dizi, Altın Apartmanı?nın eğlenceli ve komik sakinlerinin yaşantısını anlatıyor.

(Kaynak: anayurthaber.com)