5 Ağustos 2011 Cuma

Şafak Sezer, ekşisözlük'ün ofisini basma cesaretini nereden alıyor ve ekşisözlük'ün avukatları Şafak Sezer karşısında neden yelkenleri suya indiriyor?

Çok garip bir ülkede yaşıyoruz yada "yaşar gibi" yapıyoruz. Ben, birçok işimin yanı sıra, bir de, halkın aydınlanması için yayıncılık yaparken, neredeyse her gün "tehdit" ediliyorum. Benim sanatsal ifade olanaklarımı imhâ etmek için bir araya gelen 1100 kişilik kişiliksiz kişilerin alçaklıkları ve bu alçakların gözü dönmüşlüğünden cesaret alan kişilerin davranışları sonucu, zaman zaman yayıncılık yapabilme dinamiğimi yitirme noktasına geliyorum.

Çok garip bir ülkede yaşıyoruz yada "yaşar gibi" yapıyoruz. Bana sürekli olarak noter onaylı ihtarname gönderen, beni savcılığa şikâyet eden ve beni mahkemeye veren LİNÇÇİ kişi ve LİNÇÇİ kuruluşlar, bükemedikleri bileği öpme erdemini gösteremediklerinden, benim yayıncılık yapmamın nesnel ortamını kirletmek için, ellerindeki tüm gücü kullanıyorlar.

Çok garip bir ülkede yaşıyoruz yada "yaşar gibi" yapıyoruz. Beni, gayrimeşru, illegal, yasa dışı yollarla susturamayacaklarını anlayan LİNÇÇİ kişi ve LİNÇÇİ kuruluşlar, yeni bir susturma süreci başlatmak için, şimdi de, meşru, legal, yasal yollara başvurmaya başladılar.

Çok garip bir ülkede yaşıyoruz yada "yaşar gibi" yapıyoruz. Ben, susturma sürecinin nasıl işlediğini çok iyi bilen bir yayıncı olarak, ekşisözlük'e yapılan baskının niteliğini gayet net anlayabiliyorum. Benim, ekşisözlük sorumlularına bir tek önerim var:

"Korkunun ecele faydası yoktur!"

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz


***


Şafak Sezer ekşisözlük'ün ofisini bastı

Şafak Sezer, üç arkadaşıyla, hakkında olumsuz yazılar çıkan Ekşi Sözlük'ün Levent'teki ofisini bastı

"Bu yazıları kim yazıyorsa karşıma çıksın" diye bağıran Sezer'i Ekşi Sözlük'ün avukatları sakinleştirdi. Yazılar silinene kadar ofisi terk etmeyeceğini belirten Sezer, avukatlardan 'Yazıları sileceğiz' sözü aldıktan sonra ofisten ayrıldı. Şafak Sezer, en çok "Otomobilinde çivili sopa taşıyor" yazısına tepki gösterdi. (Habertürk)

(Kaynak: Milliyet)