10 Temmuz 2011 Pazar

Oğuzcan Önver, Selim İleri'nin hiç de ilerici olmadığını kanıtladı!

Bütün dünyada durum aynıdır; kapitalist sanatçılar tembellik etme hakkını kullanırlarken, sosyalist sanatçılar karınca gibi çalışırlar. Bu durum, âdeta bir yazgı gibi, toplumsal oluşumun kaçınılmaz sonucudur. Çünkü, kapitalist sanatçılar, statükonun korunması için çabalarlarken, sosyalist sanatçılar, statükonun yıkılması için savaşım verirler. Şu bilinir ki, statükoyu korumakla mükellef kapitalist sanatçılar, statik davranmak zorunda oldukları gibi, bu statikliğe darbe vurmak isteyen sosyalist sanatçılarsa, her zaman için, son derecede dinamiktirler!

Bütün dünyada durum aynıdır; sırtlarını devletin sıcak ilgisine yaslayan düzenbaz sanatçılar, her zaman için, düzene başkaldıran sanatçılar tarafından rahatsız edilirler. Selim İleri ve tüm düzenbaz sanatçılar, nasıl ki, kapitalizmin ilelebet muhafaza ve müdafaa edilmesi için kalem oynatıyorlarsa, Oğuzcan Önver ve tüm düzen karşıtı sanatçılar da, düzenbaz sanatçıları rahatsız etmekle yükümlüdürler!!

Bütün dünyada durum aynıdır; bencil duygular, benmerkezci duygular, tekbenci duygularla hareket eden kapitalist sanatçılar, toplumcu duygular, toplummerkezci duygular, tektoplumcu duygular sahibi sosyalist sanatçılar tarafından yakın takibe alınırlar. Bulunmaz Kültür Merkezi sanatçıları, sosyalist bir estetik, sosyalist bir etikle sanat ürettikleri için, karşılarına çıkan sanat okulu papazlarını, eleştirmen kostümü giymiş şaklabanları, profesyonel zırhına bürünmüş beyin orospularını alt etmek için, neredeyse gün yirmi dört saat mücadele ediyorlar!!!

Bulunmaz Kültür Merkezi sanatçılarından ve TUTKAL yazarı Oğuzcan Önver'in harika diyaloğunu yudum yudum içecek, ağır ağır sindireceksiniz!!!...

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz


***


Okumak için, lütfen, tıklayınız:

Zaman Gazetesi yazarı Selim İleri, "Sahte duygular mimarı William Shakespeare ve 12 Mart Faşizmi Kültür Bakanı Talât Sait Halman’ı" övmek zorunda kalmış!