18 Haziran 2011 Cumartesi

Bulunmaz Kültür Merkezi'ndeki şiir işliği çalışmaları devam ediyor!

TUTKAL yazarı-öğrenci Oğuzcan Önver, gazeteci-oyuncu Soner Barbaros ve işçi-oyuncu Şafak Uçak, "şiir işliği" çalışmasında... (Fotoğraf: Hilmi Bulunmaz)


Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın kurup yönettiği Bulunmaz Kültür Merkezi, insana ait olan, insana yabancı olmayan her türden kültürel etkinliklere katkıda bulunmak için, sanatsal uğraşları estetize etmeye devam ediyor hâlâ...

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın bizâtihî katıldığı ve yönettiği "şiir işliği", her geçen gün ete kemiğe bürünmeye başladı. Cumartesi günleri saat 17.00-20.00 arası yapılan oyunculuk çalışmasının hemen ardından canlılık kazanan "şiir işliği", hızlı bir katılım ve yoğun ilgiyle karşılanıyor.

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın yönettiği bu haftaki "şiir işliği" sürecine; Ahmet Özkara, Ayşe Bulunmaz, Cengiz Bulunmaz, Hilmi Bulunmaz, Mesut Alptekin, Oğuzcan Önver, Soner Barbaros, Şafak Uçak, Yusuf Bulunmaz katıldı.Hilmi Bulunmaz, Oğuzcan Önver ve Soner Barbaros, "şiir işliği" sürecinde ürettikleri şiir taslaklarını, şiir hâline getirip yayınlamaya karar verdiler. Bu şairlerin şiirleri, en kısa zamanda, hem sitemiz OYUN'da ve hem de Bulunmaz Kültür Merkezi'nin yayın organı Sosyalist OYUN Dergisi'nde yayınlanacak.

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın 1 Şubat 1997 tarihinde kurup, aralıksız olarak on dört sayı yayınlamış bulunduğu "Sevi Şiir Dergisi", dönemin olumsuzluğu nedeniyle, yayınına "ara vermek" zorunda kalmıştı. Şu anda, nitelikli bir katılım ve yoğun bir ilgiye mazhar olan "şiir işliği" çalışmaları, hızla, hem de şimşek hızıyla, yeniden dergileşme sürecine doğru evriliyor.

Sosyalist Sanatçı
Hilmi Bulunmaz
Sevi Şiir İşliği / 2 bulunmaztiyatro