20 Mayıs 2011 Cuma

TUTKAL adlı romanını yayımlar yayımlamaz Bulunmaz Yayıncılık'ın sahibi Hilmi Bulunmaz'a götüren Oğuzcan Önver, yeni bir roman daha yazmaya başladı!

Henüz ömrünün baharında bulunmasına karşın, tiyatro tanrılarına, tiyatro peygamberlerine, tiyatro komiserlerine, tiyatro komutanlarına kafa tutabilecek denli özgüven sahibi Oğuzcan Önver, sadece tiyatro sanatıyla sınırlı tutmadığı toplumsal mücadelesine, roman yazarı olarak da katıldı. Bulunmaz Yayıncılık bünyesinde kitaplar yayınlamaya başlayan Oğuzcan Önver, daha ilk romanı TUTKAL yayınlanır yayınlanmaz, ikinci romanını yazmaya başladı bile.

Sadece edebiyat eserleri üretmekle kendisini sınırlamaya razı olmayan Oğuzcan Önver, aynı zamanda birçok sanatsal etkinlikte bulunabilme becerisi gösteriyor. Deneme, makale, oyun, öykü, şiir vb. yapıtlar da üreten Oğuzcan Önver, bir yandan da, kuramsal bir kitap hazırlığı içerisinde.

Sosyalist OYUN Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Oğuzcan Önver, Emekçi Üniversitesi içerisindeki çalışmalarını da aralıksız olarak sürdürüyor.

Türkiye tiyatrosunun hızla, hem de şimşek hızıyla çürüyüp ceset hâline geldiği günümüzde, sırtını Lev Tolstoy'un "Sanat Nedir?" yapıtına yaslayan Oğuzcan Önver'den LİNÇÇİ tiyatro esnafının çekeceği var!

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz