17 Mayıs 2011 Salı

Orhan Alkaya (Kazmacıbaşı) Hülya Karakaş'a dava açabilir mi?

Bizce, açamaz. Açsa bile kazanamaz. Bunu nereden anlıyoruz? Her şeyden önce, Hülya Karakaş, kendisinden bahsederken, sürekli olarak "Orhan Alkaya, Orhan Alkaya" demesine karşın, Orhan Alkaya (Kazmacıbaşı), Hülya Karakaş'tan bahsederken, bu oyuncunun adını bile ağzına almaya cesaret edemiyor!

Milliyet'ten alıp olduğu gibi aşağıya aktardığımız belgeden de anlaşıldığı üzere, daha Hülya Karakaş'ın adını bile ağzına alma cesaretine sahip olamayan Orhan Alkaya (Kazmacıbaşı), hangi cesaretle karşı dava açacak? Doğrusu bu sorunun yanıtını çok merak ediyoruz!!

Neyse...

Gün ola, devran döne...

Her ikisi de LİNÇÇİ olmadıkları için, her ikisine de "eşit mesafe" içerisinde bulunduğumuz Hülya Karakaş ve Orhan Alkaya (Kazmacıbaşı), mahkemelerde kozlarını paylaşma sürecine girmiş olsalar da, bizim yüreğimiz, Hülya Karakaş'ın haklılığını işaret ediyor!!!

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz


***


Balıkçı şok dava ile ilgili ne dedi?


Orhan Alkaya; "Hakkımda ortaya atılan tüm iddialar asılsızdır. Karşı dava açıyorum."

Sevilen dizi ve tiyatro oyuncusu Orhan Alkaya, çeşitli yayın organlarında, hakkında ortaya atılan psikolojik şiddet ve taciz suçlamalarını reddetti.

Bir dönem birlikte çalıştığı meslektaşı tarafından mobbing ile suçlandığını şehir dışındayken öğrendiğini belirten Alkaya, İstanbul’a döner dönmez kendisi hakkındaki iddialarla ilgili olarak yazılı bir açıklama yaptı.

Alkaya açıklamasında; "hakkımda iddia edilen tüm suçlamalar asılsızdır. Bu çirkin iddialara yönelik olarak ben de karşı dava açıyorum. Olay artık yargıya intikal ettiği için de konu ile ilgili daha fazla konuşmayı doğru bulmuyorum." ifadelerine yer verdi.

(Kaynak: Milliyet)


***


Ayrıca bakınız: Bulunmaz diyor ki: Hülya Karakaş'ın davası bizim de davamızdır!