26 Mayıs 2011 Perşembe

LİNÇÇİ Ömer Faruk Kurhan'ın mahkeme tanığı / LİNÇÇİ Cüneyt Yalaz, LİNÇÇİ Sevilay Saral ve LİNÇÇİ Uluç Esen'in ortak kitabını okuyanın kaşığı kırılsın!

Yazar Coşkun Büktel'le Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın sanatsal ifade olanaklarını imha etmek için bir araya gelen 1100 çaresiz kişinin örgütlediği LİNÇ KAMPANYASI sürecinde haşin bir hizmet sunan LİNÇÇİ Boğaziçi Gösteri Sanatları Topluluğu'nun (BGST) yayınladığı ve yukarıda kapağı görünen "PİLAVDAN DÖNENİN KAŞIĞI KIRILSIN" kitabını asla ve kesinlike okumuyoruz!

İki lâfı bir araya getirip konuşamayan Cüneyt Yalaz ve ortaklarının yayımladığı "PİLAVDAN DÖNENİN KAŞIĞI KIRILSIN" kitabını, şimdiye dek hiç merak edip okumadık ve şimdiden sonra da, okumayı düşünmüyoruz. LİNÇÇİ Ömer Faruk Kurhan'ın LİNÇÇİ tanığı Cüneyt Yalaz ve ortaklarının "PİLAVDAN DÖNENİN KAŞIĞI KIRILSIN" kitabını, hiç okumamamıza karşın, neden merak etmediğimizin bir tek yanıtı var: Bu kitabın yazarlarının tümü de LİNÇÇİ...

LİNÇÇİ kişiler, bırakınız bir kitap yazabilme donanımına sahip olmayı, nesnel düşünen iki kişinin karşısında üç sözcüğü bile yan yana getiremezler. Zâten, bu üç kişilik LİNÇÇİ topluluğundan, hangi "üçün biri"ni ele alsanız, hiçbir biri, herhangi bir ciddi başarıya imza atmış değiller!!!