31 Mayıs 2011 Salı

Kapitalizmin ilelebet muhafaza ve müdafaa edilmesi için sanat yapanlardan Cihan Ünal, halkın beğeni düzeyini iyice aşağıya çekmeye devam ediyor hâlâ!

Oyun'un notu: www.milliyet.com.tr sitesinden alıp olduğu gibi aşağıya aktardığımız haberdeki yazım yanlışlarını, "maymungötürengi" ile biz belirgin hâle getirerek, doğrularını yeşil harflerle biz yazdık. Ayrıca, tamamıyla "düz" olarak dizilmiş yazıdaki "gerekli" yerleri, yatık (italik) hâle biz getirdik.


***


Tipik bir burjuva sanatçısı olan Cihan Ünal, sadece işini yapan ve işi üzerine uzmanlaşma gayretinde olan biri. Entelektüel bir bilgi birikimine sahip olmayan, dolayısıyla, işinin dışındaki dünyadan habersiz biri olan Cihan Ünal, aklı bir karış havadaki Hande Ataizi'yle aynı oyunda oynamayı kabul etmekle, zâten ne kadar düzeysiz bir insan olduğunu da kanıtlamış bulunuyor.

Estetiğin "e"sinden anlamayan burjuva sanatçılarının bir örneği olan Cihan Ünal, magazin basınına malzeme olan insanlardan biri. Milliyet Gazetesi'nin Internet ortamındaki magazin bölümünde rastladığımız aşağıdaki düzeysiz haberi okuyarak, siz de, Cihan Ünalgillerin ne denli anlamsız bir dünya içerisinde yaşadıklarına tanık olabilirsiniz.

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz


***


"Başıma bu da mı gelecekti"


Hande Atizi'nin (Ataizi'nin) tiyatro oyununda partnerinin çok ileri gittiğine dair attığı iddia (iftira) üzerine Cihan Ünal suskunluğunu bozdu

Cihan Ünal; Ataizi'nin bazı sahnelerde 'İleri gidiyorsun", kendisinin ise "Ben sağlıklı bir erkeğim" diye cevap vermesiyle ilgili olarak "Bu ülkede benim böyle bir cümle kuracağıma kim inanır?" diye sordu.

Cihan Ünal, 'Özel Hayatlar'daki yakın sahnelerdeki tavırlarından Hande Ataizi'nin rahatsız olduğuna dair iddialar için "Çirkin bir iftira" dedi ve ekledi:

"Başıma bunlar da mı gelecekti?"

Sabah'ın haberine göre; oyuncu, "Yıllardır tiyatro sahnelerindeyim, birçok oyun sergiledim. Hande'den çok daha güzel oyuncularla aynı sahneyi paylaştım ama ilk kez böyle bir iftira ile karşılaştım" dedi.

(Kaynak: Milliyet)