22 Nisan 2011 Cuma

Bulunmaz Kültür Merkezi'nden; duyarlı insanlara açık teşekkür!

Bulunmaz Kültür Merkezi'ni kurup yöneten sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz


Bulunmaz Kültür Merkezi'nde cumartesi günleri sürdürdüğümüz kültürel ve sanatsal çalışmalarımıza gösterilen sıcak ve yoğun ilgiye teşekkür ediyoruz.


Beyoğlu'ndaki sanatsal çalışmalarımıza bir son verip, Çemberlitaş'a taşınma kararı aldıktan sonra, çalışmalarımıza gösterilen yoğun ilgiden son derecede hoşnutuz. Uzun yıllardır süren ve tamamıyla ücretsiz olarak sunulan sanatsal çalışmalarımıza katılım, beklentilerimizin çok üzerinde olmuştur. Yeteri denli yoğunlaşabilmemiz için, cumartesi günleri sürdürdüğümüz çalışmalara yeni katılımcı alamıyoruz. Bundan böyle, çok yakın bir zamanda, pazar günleri de bir çalışma grubu oluşturmak istiyoruz. Yeni katılımcıların, cumartesi günleri 17.00 - 20.00 saatleri arasında yapılan çalışmalar yerine, pazar günleri 15.00 - 18.00 saatleri arasında sürdürülecek çalışmalara katılmalarını öneriyoruz!

Bulunmaz Kültür Merkezi
Genel Sanat Yönetmeni
Hilmi Bulunmaz


***


Not: Çalışmalara katılmak isteyenler, ezenlerin tiyatral avukatı William Shakespeare'i kündeye getirip tuş eden Lev Tolstoy'un "Sanat Nedir?" kitabını okumak zorundadırlar!

Önemli not: Çalışmalarımıza köpekler bile katılabilir; ancak, LİNÇ KAMPANYASI imzacıları asla katılamazlar!!

Çok önemli not: Kraldan çok kralcı, padişahtan çok padişahçı, şahtan çok şahçı, çardan çok çarcı, burjuvadan çok burjuvacı, Shakespeare'den çok Shakespeare'ci düşkünler, çalışma yaptığımız mekâna asla ve kesinlikle giremezler!!!