1 Mart 2011 Salı

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Lemi Bilgin kanalıyla, LİNÇÇİ tiyatro dergilerine reklâm adı altında avuç dolusu para veren Ertuğrul Günay, ayrılıyor!

Benim, halkımın, tüyü bitmemiş yetimin verdiği vergilerle beslenen Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Lemi Bilgin kanalıyla, LİNÇÇİ tiyatro dergilerine reklâm adı altında avuç dolusu para (avanta, diş kirası, sadaka, sus payı) vermenin yanı sıra, şimdi de "ayrılık sinyali" vermeye başlamış!

Benim, halkımın, tüyü bitmemiş yetimin yaptığı sert muhalefet sonrası, tası tarağı toplayıp bir başka politik mecraya iltica edeceği anlaşılan Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın, hangi politik mecraya iltica ederse etsin, yakasını asla ve kesinlikle bırakmayacağız!

Benim, halkımın, tüyü bitmemiş yetimin vergilerini LİNÇÇİ tiyatro dergilerine peşkeş çeken Lemi Bilgin'e ve Bilgin'in arkasındaki esas "suçlu" Ertuğrul Günay'a omuz verdiği, Günay'ın, reklâm adı altında avuç dolusu para (avanta, diş kirası, sadaka, sus payı) vermesine göz yumduğu için, Adalet ve Kalkınma Partisi'ne, hangi "solcu"yu vitrine çıkarırsa çıkarsın, asla ve kesinlikle oy vermeyeceğiz! (HB)


***


AK Parti'nin gündemindeki 3 solcu


Ertuğrul Günay'ın ayrılık sinyali vermesi üzerine, AKP vitrin için 'solcu' aramaya başladı.

AKP kurmaylarının, Fikri Sağlar, Zülfü Livaneli ve İstemihan Talay'la ilgili çalışma yaptığı ve bu üç isme milletvekilliği adaylığı teklifi götürülebileceği bildirildi.

AKP'NİN MASASINDAKİ SOLCULAR

AKP'ye yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, AKP'nin 12 Haziran 2011'de yapılacak genel seçimlerde Fikri Sağlar, Zülfü Livaneli ve İstemihan Talay'ın isimlerini masaya yatırdığı belirtildi.

(Kaynak: Milliyet)