18 Şubat 2011 Cuma

Kadın bedenini bir meta olarak sunan LİNÇÇİ Genco Demirer'in kendisini sanatçı sanması anlaşılır da, Kadir Topbaş'ın Genco'yu sanatçı sanması tuhaf!

Türkiye tuhaf bir ülke: Bu ülkede, 1100 alçak LİNÇÇİ bir araya gelip bir LİNÇ KAMPANYASI düzenleyebiliyor!

Türkiye tuhaf bir ülke: Bu ülkede, Ertuğrul Günay, Kadir Topbaş, Lemi Bilgin, Ayşenil Şamlıoğlu, Nejat Birecik, 1100 alçak
LİNÇÇİ kişinin bir araya gelip bir LİNÇ KAMPANYASI düzenlenmesinden rahatsız olmadıkları gibi, bu 1100 alçak LİNÇÇİ kişinin avantalarını kollama ve koruma göreviyle karşı karşıya kalabiliyorlar!


Türkiye tuhaf bir ülke: Bu ülkede, LİNÇ KAMPANYASI ÖRGÜTÜ(LKÖ) Tiyatro... Tiyatro... Hizbî içerisinde cirit atan LİNÇÇİ kişilerin hemen hemen hepsi, sırtını, benden, halkımdan, tüyü bitmemiş yetimden aldıkları vergilerle beslenen kişi, kuruluş ve kurumlara yaslamış durumdalar!

Türkiye tuhaf bir ülke: Bu ülkede, taşları bağlayıp köpekleri salan bir mantık egemen olduğu için, kendisine İslamî motiflerden bir politika elbisesi diktiren Kadir Topbaş, kadın bedenini, teşhirci bir mantıkla soyup soğana çevirdikten sonra, bu kadının vaginasına dikkat çekmek için, onun üzerine HAÇLI SEFERLERİ'nde askerlerin giydikleri elbiselerdeki HAÇ işaretini uygun gören
LİNÇÇİ Genco Demirer'e, benden, halkımdan, tüyü bitmemiş yetimden izin almadan avanta verebiliyor!!! (HB)


***


AKP'nin dinsel temaları, sadece oy alıp iktidara gelmek için kullandığını, aslında bu partinin dinsel görüşlere zerre kadar değer vermediğini gönül rahatlığıyla algılamak için, lütfen, bu çok önemli yazıyı mutlaka okuyunuz:

LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından LİNÇÇİ Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'nin Sanat Yönetmeni LİNÇÇİ Genco Demirer, kadını bir meta olarak kullanıyor!