9 Şubat 2011 Çarşamba

Bulunmaz Kültür Merkezi sanatçıları Elif Özoğul, Mesut Alptekin ve Oğuzcan Önver, yaşamın her alanına her saniye nüfuz etme alışkanlığıyla yaşıyorlar!

Bulunmaz Kültür Merkezi, sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın yönetiminde; tiyatrodan sinemaya, resimden şiire, felsefeden estetiğe dek, geniş bir perspektifte halka hizmet sunuyor!

Bulunmaz Kültür Merkezi, kültürel ve sanatsal üretimlerini, Kültür Bakanlığı çanağı yalamadan, Efes Pilsen tezgâhtarlığı yapmadan, Lions Ödülleri peşinde koşmadan, sadece ve sadece halkın moral değerlerini yüceltmek ve yükseltmek için görünür kılma çabası içerisine giriyor!

Bulunmaz Kültür Merkezi, başta orospu çocuğu Burak Caney olmak üzere, karşı-devrimcilerin tüm engellemelerine karşın, dimdik ayakta durabilmeyi başaran bir kurum olarak, yaşamın her alanına nüfuz etme, emekçi yığınların düşünsel düzeyine katkı sunma kararlılığından bir milim bile ödün vermiyor!

Bulunmaz Kültür Merkezi, resmî / gayri resmî faşistlerin tüm baskılarına karşın, entelektüel ve felsefî savaşımını hızla, hem de şimşek hızıyla sürdürüyor!

Bulunmaz Kültür Merkezi, başta işçi sınıfı bireyleri olmak üzere, halktan kişilerle sanatsal çalışmalar yürütüyor. Özellikle öğrenci gençliğin ilgi odağı olan Bulunmaz Kültür Merkezi, gençlerin kültürel ve sanatsal üretimleriyle hayatiyet kazanıyor!

Bulunmaz Kültür Merkezi, onlarca sanatçısı ve "destekçisi"nin yanı sıra, başta Elif Özoğul, Mesut Alptekin ve Oğuzcan Önver'in estetik değeri yüksek ürünleriyle, her geçen gün adından sıkça söz ettiriyor!

Bulunmaz Kültür Merkezi, Lev Tolstoy'un kaleme aldığı "Sanat Nedir?" kitabını kendisine kuramsal kılavuz olarak saptadıktan sonra, en büyük tiyatral sahtekâr William Shakespeare'le ve bu sahtekâr yazarın günümüzdeki izdüşümü LİNÇ KAMPANYASI imzacılarıyla, örnekse LİNÇÇİ Boğaziçi Üniversitesi Oyuncuları'yla tarihsel hesaplaşma sürecine girdi! (HB)


***


Bulunmaz Kültür Merkezi sanatçılarından sinemacı Oğuzcan Önver'in çektiği filmler, her zaman için derin bir ilgi çekiyor. Lütfen, Oğuzcan Önver'in sitesini tıklayınız:

''Yalnızlığın Teras Katı'' adlı yeni kısa filmim, çok yakında internette olacak!