6 Şubat 2011 Pazar

Bireysel çıkarı için değil, toplumsal sorumluluk bilinci nedeniyle sanat yapan sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz, günlerini halk çocuklarıyla geçiriyor

Yunus Barış, Tarçın'la oynarken...

Fotoğraftakiler: Apo Barış, Hamza Barış, Ömer Barış, Yunus Barış ve Tarçın (Fotoğraflar: Hilmi Bulunmaz)


Sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz, Amerika Birleşik Devletleri'nden hiçbir menfaat beklemeden, cumartesi ve pazar günleri, Bulunmaz Kültür Merkezi mekânında, çocuklara ve gençlere ücretsiz sanat çalışmaları yaptırıyor!

Sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz, Avrupa Birliği'nden hiçbir menfaat beklemeden, cumartesi ve pazar günleri, Bulunmaz Kültür Merkezi mekânında, çocuklara ve gençlere ücretsiz sanat çalışmaları yaptırıyor!

Sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den hiçbir menfaat beklemeden, cumartesi ve pazar günleri, Bulunmaz Kültür Merkezi mekânında, çocuklara ve gençlere ücretsiz sanat çalışmaları yaptırıyor!

Sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'dan hiçbir menfaat beklemeden, cumartesi ve pazar günleri, Bulunmaz Kültür Merkezi mekânında, çocuklara ve gençlere ücretsiz sanat çalışmaları yaptırıyor!

Sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz, Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'dan hiçbir menfaat beklemeden, cumartesi ve pazar günleri, Bulunmaz Kültür Merkezi mekânında, çocuklara ve gençlere ücretsiz sanat çalışmaları yaptırıyor!

Sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Lemi Bilgin'den hiçbir menfaat beklemeden, cumartesi ve pazar günleri, Bulunmaz Kültür Merkezi mekânında, çocuklara ve gençlere ücretsiz sanat çalışmaları yaptırıyor!

Sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz, İstanbul Devlet Tiyatrosu Müdürü Şakir Gürzumar'dan hiçbir menfaat beklemeden, cumartesi ve pazar günleri, Bulunmaz Kültür Merkezi mekânında, çocuklara ve gençlere ücretsiz sanat çalışmaları yaptırıyor!

Sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Ayşenil Şamlıoğlu'ndan hiçbir menfaat beklemeden, cumartesi ve pazar günleri çocuklara ve gençlere ücretsiz sanat çalışmaları yaptırıyor!

Sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz, Koceeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Nejat Birecik'ten hiçbir menfaat beklemeden, cumartesi ve pazar günleri çocuklara ve gençlere ücretsiz sanat çalışmaları yaptırıyor!