3 Şubat 2011 Perşembe

TERAKKİ VAKFI LİSESİ teknikeri ve LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Ahmet Ertuğrul Timur (nam-ı diğer 3. Abdülhamid) şimdi de facebook bataklığında

Ben, facebook bataklığı içerisinde yaşayan kişi, kuruluş ve kurumların hayat tarzlarına, pek olumlu bir gözle bakmıyorum. Bana tiyatral olarak yakın bir noktadaki Coşkun Büktel'in facebook bataklığında bulunmasından tutun, herhangi bir tiyatro topluluğunun facebook bataklığına düşen çaresizliğine dek, her türlü facebook bataklığı etkinliği, benim canımı çok sıkıyor.

Ben, ne siyasal ve ne de tiyatral olarak facebook bataklığı içerisinde herhangi bir mücadele sürdürüleceğini, facebook bataklığı kanalıyla siyasete ve tiyatroya herhangi bir biçimde müdahalede bulunulacağını, facebook bataklığında gerçek anlamda bir muhalefet alanı oluşturulacağını düşünmüyorum.

Ben, emperyalist kültürün bir izdüşümü olarak gördüğüm facebook bataklığını, (Tunus ve Mısır'daki toplumsal olayların başlatıcısı olarak facebook bataklığı gösterilmiş olsa da) herhangi bir toplumsal devrimi olgunlaştırabilecek bir mecra olarak görmüyorum.

Ben, gerçek hayatta, somut yaşama biçimi geliştirememiş, evinin önünde açlıktan sürekli olarak miyavlayan bir kedi yavrusuna yarım çay bardağı süt içirebilme becerisi bile gösteremeyen asosyal, toplum kaçkını insanların sığınağı olarak gördüğüm facebook bataklığından hiçbir toplumsal yararlılık beklemiyorum.

Ben, tiyatroyu bir sanat olarak değil, bir ekmek kapısı, bir Kültür Bakanlığı çanağı yalama yarışı olarak gören aciz ve zavallı insanların barınağı facebook bataklığının, sığınılacak bir liman değil, imha edilecek bir engel olduğu kanısındayım.

Ben, kendine, halkına, tüyü bitmemiş yetime yabancılaşmış, kendilerini aydın, halkı kendilerini dinlemek zorunda olan kitle, tüyü bitmemiş yetimi düşünsel sadaka verilecek özne olarak görme cüreti gösteren aciz ve zavallı kişilerin, kendilerini, halkı, tüyü bitmemiş yetimi, kapitalizmin ilelebet muhafaza ve müdafaa edilmesi için sığındıkları facebook bataklığı barınağına tutsak etmelerini, hiç hoş karşılamıyorum.

Yukarıdaki duygular ışığı altında okuduğum aşağıdaki yazıyı, siz de okuyunuz! (HB)


***


ahmet ertuğrul timur'u sevip-sayanlar grubu

Adı: ahmet ertuğrul timur'u sevip-sayanlar grubu
Kategori: Ortak İlgi Alanları - Aktiviteler
Açıklama: JOHN WAYNE SAVAŞ BALTASINI TOPRAKTAN ÇIKARMIŞ BEKLİYORDU PAZAR GÜNKÜ DERBİYİ. SANATÇILAR BİLE ÜZERLERİNDE "HASTANIZ" YAZAN FORMALAR GİYMİŞ LAY LAY YAPIYORDU ESKİ AÇIKTA. yalın yürek çıkıverdi ahMET edilesi adam sahaya düzene karşı. Birden mizah diye haykırdı bir tutam amatörü kuşlayıp. O bu tip eylemlerin idegoguydu. Kontrol kalemiyle mizahın manifestosunu yazıyordu. o timurdu aksaklıklara karşı ankara büroksi savaşı veren. Güneş gazetesi çadır direnişlerinin son mohikanıydı o8oysa grev kırıp yazı bırakanların METİNLERİ kuşatmıştı şimdilerde dergileri) o ellerini uzatma pahasına yarı beline sarkıldı ağsız trapezinden aşağıya o ustamız bize kuşak yerine gök kuşağı kuşattı abi de oldu arkadaşta yoldaşta tiyatro da ona minnettardır
abudik gubidik basur memeleri bile slikonlu beyinsizleri tanıyacağınıza büyük insan a.e.TİMUR uda tanıyın istedim (yalnızca başı)
Gizlilik Türü: Açık: Tüm içerik herkese açıktır.

(Kaynak: facebook)