13 Ocak 2011 Perşembe

Türkiye tiyatrosunu en az yüz yıl geriye götüren LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarının alçaklığından uzaklaşacağımız için çok mutlu ve çok kıvançlıyız!!!

Sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz, Mayıs / 2009'da, oğlu Cemal'le birlikte çıktığı daha önceki İtalya gezilerinden birinde, birçok kentin yanı sıra, yukarıdaki fotoğrafta görünen Napoli'yi de gezmişti.


***



Güncelleme notu: Yukarıdaki başlıkta bulunan "sponsorlarının" sözcüğü, yazıldığı tarih olan 14 Ocak 2011 tarihinden bugüne (22 Ocak 2011) dek "sponsorlarırın" olarak yayında kalmıştır. Biz, bu yanlışlığımızı, "diğer tiyatro siteleri" tarafından yapılan uygulamaya benzer bir biçimde, kedi pisliğini örter gibi, köpek kemiğini saklar gibi, okurlarımızın gözünden kaçırarak, onları eşek yerine koyup onlara bilgi vermeden düzeltmeyi ahlâkımıza aykırı bulduğumuz, böyle bir kurnazlığı alçaklık olarak nitelediğimiz için, bu yanlışlığımız nedeniyle okurlarımızdan özür dileriz! (HB)


***


14-21 Ocak 2011 tarihleri arasında İtalya'da bulunacağımızdan, yayınımız durma noktasına gelecektir. Bu nedenle, izleyicilerimizden, okurlarımızdan özür dileriz!

Cemal Bulunmaz
Hilmi Bulunmaz



***



Ayrıca bakınız: Vicenza'da tanıştığımız bir yazarın kitabı!