11 Ocak 2011 Salı

Kırk ayağında kırk yalan söyleyen ve sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz'a "ANA AVRAT SÖVEN" LİNÇ KAMPANYASI ana sponsoru Demirkanlı yalana devam ediyor!

Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Lemi Bilgin'in kankası, LİNÇÇİ yayıncı Mustafa Şükrü Demirkanlı, bir türlü tam zamanında yayınlanamayan, yani tam olarak her ayın birinde çıkamayan LİNÇÇİ Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'ni yaşatabilmek için, benden, halkımdan ve tüyü bitmemiş yetimden alınan vergilerden elde edilen gelirle beslenen Devlet Tiyatroları'ndan reklâm adı altında avuç dolusu para (avanta, diş kirası, sadaka, sus payı) almayı bir biçimde becerebiliyor. LİNÇÇİ yayıncı Mustafa Şükrü Demirkanlı, hemen her sayı reklâm adı altında avuç dolusu para (avanta, diş kirası, sadaka, sus payı) aldığı velinimeti Lemi Bilgin'in nabzını sürekli olarak denetim altında tutabilmek için, sağ dirseğini, Lemi Bilgin'in tam kalbinin altına yerleştirmiş!


***


LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı diyor ki:

"Bu kampanya (LİNÇ KAMPANYASI / Oyun) ile ne talep ediliyordu? Sadece küfürsüz yayıncılık yapmaları. (www.temiztiyatro.net) İfade olanaklarını engellemek bu kampanyanın neresinde? Küfür ve hakaretlerini engelleyemeyenler, “sanatsal ifade olanaklarını” nasıl engelleyebilir sizce?"

LİNÇÇİ Mustafa Demirkanlı'yı değerlendirelim:

LİNÇ KAMPANYASI düzenlemek için, LİNÇÇİ Ahmet Ertuğrul Timur'la birlikte açtığın www.temiztiyatro.net sitesini nerenize soktunuz?