11 Aralık 2010 Cumartesi

Bulunmaz Tiyatro, ücretsiz oyunculuk çalışmalarını sürdürüyor!

Ömer Öztürk, Levon Cem Yünkes, Mesut Alptekin, Hilmi Bulunmaz, Ahmet Özkara, Uğur Özkan ve Şafak Uçak çalışıyorlar! (Fotoğraf: Sabri Can Locva)


Uzun zamandır 10-15 kişinin altına düşmeyen bir grupla sürdürdüğümüz cumartesi günkü ücretsiz oyunculuk, sinema ve yazarlık çalışmaları, her geçen gün büyük bir aşama kaydediyor. Cumartesi günleri 17.00-20.00 arası yaptığımız ücretsiz sanat çalışmalarına emekçiler ve öğrenciler ilgi gösteriyor.

Televizyonun, kitleler üzerindeki toplumsal uyuşturucu etkisini dağıtmak için yürüttüğümüz ve anti-dizi mantığıyla başlattığımız "Ön Sıradakiler" Internet dizisiyle büyük bir ivme kazanan çalışmalarımız, toplumsal karşılığını bulmaya başladı. Özellikle bu diziyi çekmeye başladığımız ândan başlarak, oyunculuk çalışmalarımıza gösterilen ilgi, katlanarak arttı.

Bu cumartesi günü, havanın birden bire soğuması ve kar yağışının başlamasıyla birlikte, çalışma grubumuzun yarısı çalışmalara katılamadı. Ancak, durum böyle olmasına karşın, çalışmaya şu kişiler katıldı:

Ahmet Özkara, Hilmi Bulunmaz, Levon Cem Yünkes, Mehmet Şahin, Mesut Alptekin, Oğuzcan Önver, Ömer Öztürk, Rıdvan Özel, Sabri Can Locva, Şafak Uçak, Uğur Özkan...

Cumartesi günleri sürdürdüğümüz ve çok uzun yıllardır yaptığımız bu oyunculuk, sinema ve yazarlık çalışmalarına katılmak için, herhangi bir koşul söz konusu değil. Tamamıyla ücretsiz ve insanların doğal gereksinimi olan sanat çalışmalarına katılmak isteyen herkes, dilediği zaman, elini kolunu sallaya sallaya Bulunmaz Tiyatro'nun Fakir Baykurt Sahnesi'ne gelebilir.

Not: Çalışmalara köpekler bile girebilir, ancak LİNÇÇİLER asla giremez!